Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 88 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Відбулось засідання конкурсного комітету

Переглядів: 1917
28.08.2020 - 15:53

28.08.2020 о 10:00 годині відбулось засідання конкурсного комітету з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування на території Бахмутської міської об'єднаної територіальної громади.

На засіданні заслуховували інформацію голови конкурсного комітету Орел Наталю Іванівну, в.о. начальника Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради про проведені заходи з підготовки  Конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських  автобусних маршрутах загального користування на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади, а саме: маршрут № 311 «БАХМУТ (АС) – ЗАЙЦЕВЕ (ЗА)», маршрут № 303 «БАХМУТ (АС) – КЛИНОВЕ (ЗА)».

В ході засідання конкурсного комітету було прийнято рішення:

  1. Конкурс визнати таким, що не відбувся, у зв’язку з наданими зауваженнями Державтоінспекції по приміським автобусним маршрутам регулярних перевезень.
  2. Організатору Конкурсу:
    1. Забезпечити усунення зауважень по приміським автобусним маршрутам регулярних перевезень, поданих до Конкурсу.
    2. Погодити розроблені паспорти автобусних маршрутів регулярних перевезень приміського сполучення з Батальйоном патрульної поліції в містах Краматорськ та Слов’янськ Управління патрульної поліції Донецької області Департаменту патрульної поліції.
    3. Автобусні маршрути  регулярних перевезень приміського сполучення № 311  «БАХМУТ (АС) – ЗАЙЦЕВЕ (ЗА)», № 303 «БАХМУТ (АС) – КЛИНОВЕ (ЗА)»  включити до об’єктів наступного конкурсу.

Додатково:

Останні статті на сайті