Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 53 гостя.

Урядовий портал

Наближається Новий рік – свято, яке приносить радість, надію та допомагає зануритись у світ казки

Переглядів: 523
30.12.2023 - 11:26

28 грудня працівники Опитненський центр культури та дозвілля та Бахмутського міського народного дому запросили до казки юних бахмутян-спортсменів відділення сумо КДЮСШ1 м. Бахмут, які тимчасово перебувають у м. Київ.

На новорічний ранок, який проходив у приміщенні Vcentri Hub: Оболонь завітали Домовичок Кузя, його подруга Нафаня а також весела Баба Яга. Сумувати дітям було ніколи, тому що вони допомагали казковим героям готуватися до свята – прибирали кімнату, прикрашали ялинку та розвішували гірлянди, виконували «Танець веселих каченят», відгадували загадки та грали в різноманітні ігри.

Привітати дітей зі святами прийшов і Святий Миколай, який вручив спортсменам подарунки і побажав рости здоровими та щасливими.

За інформацією Управління культури Бахмутської міської ради

 

28 грудня працівники Опитненський центр культури та дозвілля та Бахмутського міського народного дому запросили до казки юних бахмутян-спортсменів відділення сумо КДЮСШ1 м. Бахмут, які тимчасово перебувають у м. Київ.28 грудня працівники Опитненський центр культури та дозвілля та Бахмутського міського народного дому запросили до казки юних бахмутян-спортсменів відділення сумо КДЮСШ1 м. Бахмут, які тимчасово перебувають у м. Київ.28 грудня працівники Опитненський центр культури та дозвілля та Бахмутського міського народного дому запросили до казки юних бахмутян-спортсменів відділення сумо КДЮСШ1 м. Бахмут, які тимчасово перебувають у м. Київ.28 грудня працівники Опитненський центр культури та дозвілля та Бахмутського міського народного дому запросили до казки юних бахмутян-спортсменів відділення сумо КДЮСШ1 м. Бахмут, які тимчасово перебувають у м. Київ.28 грудня працівники Опитненський центр культури та дозвілля та Бахмутського міського народного дому запросили до казки юних бахмутян-спортсменів відділення сумо КДЮСШ1 м. Бахмут, які тимчасово перебувають у м. Київ.28 грудня працівники Опитненський центр культури та дозвілля та Бахмутського міського народного дому запросили до казки юних бахмутян-спортсменів відділення сумо КДЮСШ1 м. Бахмут, які тимчасово перебувають у м. Київ.

Останні статті на сайті