Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 37 гостей.

Донецька обласна рада

Відбулася "Пряма лінія"

Переглядів: 790
02.02.2024 - 16:03

Сьогодні, 02 лютого, керуюча справами виконкому Бахмутської міської ради Марина Іванушкіна провела пряму телефонну лінію з жителями  територіальної громади за участю представників виконавчих органів міської ради.

Громадяни зверталися з питань забезпечення гуманітарною та матеріальною допомогою, роботи комунального підприємства «Бахмутське бюро технічної інвентаризації» в частині надання довідки про право власності на нерухоме майно, допомоги у вирішенні питання щодо надання соціального житла, визначення суми компенсації за зруйноване житло. Під час проведення телефонної лінії надані роз’яснення з приводу компенсації за зруйновані об’єкти нерухомого майна, щодо змін у законодавстві, стосовно виплат від держави для внутрішньо переміщених осіб.

За підсумками телефонного зв’язку надані доручення Мариною Іванушкіною виконавцям щодо опрацювання звернень та надання відповідей за результатами їх розгляду.

02 лютого керуюча справами виконкому Бахмутської міської ради Марина Іванушкіна провела пряму телефонну лінію з жителями  територіальної громади за участю представників виконавчих органів міської ради.

Останні статті на сайті