Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 69 гостей.

Економіка відновлення: національний та регіональний вимір

Переглядів: 104
18.04.2024 - 14:48

18 квітня у Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана відбувся Міжнародний форум «Економіка відновлення: національний та регіональний вимір».

Учасники форуму – представники влади, бізнесу, наукових кіл та громадськості – розглянули сучасний стан та перспективи розвитку громад, регіонів України та секторів національної економіки. Був зроблений ґрунтовний аналіз наявних викликів та загроз, з якими зіткнулася Україна внаслідок війни, та спільно окреслено стратегічні напрямки їх подолання.

На запрошення Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» фахівці Управління економічного розвитку Бахмутської міської ради активно долучилися до участі у форумі та поділилися власним баченням шляхів відродження та зростання регіону.

Міжнародний форум «Економіка відновлення: національний та регіональний вимір» став потужною платформою для обміну досвідом, пошуку рішень та консолідації зусиль заради відновлення та розвитку України. Учасники форуму висловили тверду переконаність у тому, що завдяки спільним зусиллям та єднанню український народ здолає всі виклики та побудує сильну, успішну країну.

18 квітня у Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана відбувся Міжнародний форум «Економіка відновлення: національний та регіональний вимір». 18 квітня у Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана відбувся Міжнародний форум «Економіка відновлення: національний та регіональний вимір». Фахівці Управління економічного розвитку Бахмутської міської ради активно долучилися до участі у форумі та поділилися власним баченням шляхів відродження та зростання регіону.Фахівці Управління економічного розвитку Бахмутської міської ради активно долучилися до участі у форумі та поділилися власним баченням шляхів відродження та зростання регіону.Фахівці Управління економічного розвитку Бахмутської міської ради активно долучилися до участі у форумі та поділилися власним баченням шляхів відродження та зростання регіону.