Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 48 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Осередок підтримки жителів Бахмутської громади у місті Дніпро отримав комп'ютерну техніку

Переглядів: 151
21.05.2024 - 15:18

У рамках співпраці Бахмутської міської військової адміністрації з Норвезькою радою у справах біженців (NRC) в Україні за фінансової підтримки в рамках гуманітарної допомоги Європейського Союзу для облаштування робочих місць в осередку підтримки жителів Бахмутської громади в місті Дніпро надано комп’ютерну техніку.

Осередок працює не тільки як центр видачі гуманітарної допомоги бахмутянам, тут є можливість отримати послуги з адміністративних, соціальних, юридичних, медичних питань, а також проводять різноманітні заходи для дітей та родин.  

«На базі осередку з серпня 2023 року здійснює прийом адміністратор Центру надання адміністративних послуг, який частково відновив свою роботу. Надають правову допомогу працівники юридичного відділу Бахмутської міської ради та представники з юридичних питань гуманітарних місій та міжнародних фондів, які співпрацюють з нами в рамках укладених угод. Також здійснюють консультування працівники Управління соціального захисту населення міської ради з питань захисту прав ВПО та надання роз’яснень щодо оформлення соціальних послуг, встановлення статусів різних видів, оформлення фінансової допомоги.

Висловлюю щиру подяку представникам Норвезької ради у справах біженців за впровадження принципів, які спрямовані на покращення спроможності органів влади надавати більш якісні послуги», - зазначив начальник Бахмутської міської військової адміністрації Олексій РЕВА.

У рамках співпраці Бахмутської міської військової адміністрації з Норвезькою радою у справах біженців (NRC) в Україні для облаштування робочих місць в осередку підтримки жителів Бахмутської громади в місті Дніпро надано комп’ютерну техніку. У рамках співпраці Бахмутської міської військової адміністрації з Норвезькою радою у справах біженців (NRC) в Україні для облаштування робочих місць в осередку підтримки жителів Бахмутської громади в місті Дніпро надано комп’ютерну техніку. У рамках співпраці Бахмутської міської військової адміністрації з Норвезькою радою у справах біженців (NRC) в Україні для облаштування робочих місць в осередку підтримки жителів Бахмутської громади в місті Дніпро надано комп’ютерну техніку. На базі осередку з серпня 2023 року здійснює прийом адміністратор Центру надання адміністративних послуг, який частково відновив свою роботу. Надають правову допомогу.