Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 68 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

«Рosіtіve» розпочав роботу в Києві

Переглядів: 806
04.06.2024 - 09:27

У Києві за ініціативою Управління освіти Бахмутської міської ради та осередку підтримки #Яповернуся_Бахмут на базі простору Vcentri Hub: Оболонь розпочав свою роботу літній майданчик «Рosіtіve». Це чудова можливість для дітей різного віку весело та змістовно провести час, здобути нові знання й навички, а також знайти нових друзів.

У перший день роботи майданчика бахмутські педагоги Олена Сорока та Наталя Коваленко (ЗОШ №24) організували для дітей цікаві знайомства, командні ігри та творчі завдання. Присутні з ентузіазмом брали участь у всіх активностях, отримали багато позитивних емоцій та незабутніх вражень.

Протягом літніх канікул на юних бахмутян чекає насичена та цікава програма.

За інформацією Управління Освіти Бахмутської міської ради.

 

У Києві за ініціативою Управління освіти Бахмутської міської ради та осередку підтримки #Яповернуся_Бахмут на базі простору Vcentri Hub: Оболонь розпочав свою роботу літній майданчик «Рosіtіve». У Києві за ініціативою Управління освіти Бахмутської міської ради та осередку підтримки #Яповернуся_Бахмут на базі простору Vcentri Hub: Оболонь розпочав свою роботу літній майданчик «Рosіtіve». У Києві за ініціативою Управління освіти Бахмутської міської ради та осередку підтримки #Яповернуся_Бахмут на базі простору Vcentri Hub: Оболонь розпочав свою роботу літній майданчик «Рosіtіve».