Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 86 гостей.

Майстер-клас у Vcentri Hub

Переглядів: 518
05.08.2024 - 15:31

У Vcentri Hub: Оболонь відбувся майстер-клас із виготовлення м’якої іграшки-оберега «Совеня» з ниток. Захід об'єднав місцевих жителів та бахмутян, що вимушено переїхали до столиці.

З давніх-давен сова вважалася потужним оберегом. Тож не дивно, що учасники майстер-класу із захопленням взялися до роботи. Хай виготовлені власноруч совенята оберігають оселі від усього лихого та привертають щастя й благополуччя.

Творчу зустріч організували та провели майстрині Бахмутського міського народного Дому Наталя Решетняк і Тетяна Волошина.

Управління культури Бахмутської міської ради
Народнийй Дім
Vcentri Hub: Оболонь

У Vcentri Hub: Оболонь відбувся майстер-клас із виготовлення м’якої іграшки-оберега «Совеня» з ниток. У Vcentri Hub: Оболонь відбувся майстер-клас із виготовлення м’якої іграшки-оберега «Совеня» з ниток. У Vcentri Hub: Оболонь відбувся майстер-клас із виготовлення м’якої іграшки-оберега «Совеня» з ниток. У Vcentri Hub: Оболонь відбувся майстер-клас із виготовлення м’якої іграшки-оберега «Совеня» з ниток. У Vcentri Hub: Оболонь відбувся майстер-клас із виготовлення м’якої іграшки-оберега «Совеня» з ниток.

Останні статті на сайті