Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 46 гостей.

ExportUA

Спортивних канікул не буває

Переглядів: 1349
05.08.2024 - 16:21

Попри шкільні канікули, юні бахмутські спортсмени продовжують наполегливо тренуватися, демонструють єдність, силу духу та прагнення до перемоги.

У Києві на пляжі «Африка» відбулося відкрите тренування з сумо. Бахмутські борці відпрацювали техніку, провели час у дружній атмосфері та зміцнили командний дух.

В Одесі вихованці комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №1 Бахмутської міської ради взяли участь у спортивному святі, де змагалися в конкурсах, естафетах, іграх у шашки та шахи. Найактивніші учасники отримали приємні подарунки.

Фізкультурно-оздоровчі заходи організували та провели тренери-викладачі відділення сумо КДЮСШ № 1 Бахмутської міської ради Олег Рева та Ольга Митник.

Спортуправління Бахмут Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа 1 Бахмутської міської ради

В Одесі вихованці комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №1 Бахмутської міської ради взяли участь у спортивному святі, де змагалися в конкурсах, естафетах, іграх у шашки та шахи. В Одесі вихованці комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №1 Бахмутської міської ради взяли участь у спортивному святі, де змагалися в конкурсах, естафетах, іграх у шашки та шахи. В Одесі вихованці комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №1 Бахмутської міської ради взяли участь у спортивному святі, де змагалися в конкурсах, естафетах, іграх у шашки та шахи. У Києві на пляжі «Африка» відбулося відкрите тренування з сумо. Бахмутські борці відпрацювали техніку, провели час у дружній атмосфері та зміцнили командний дух.У Києві на пляжі «Африка» відбулося відкрите тренування з сумо. Бахмутські борці відпрацювали техніку, провели час у дружній атмосфері та зміцнили командний дух.