Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 77 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Підписано Меморандум про співпрацю з гуманітарною організацією БО МБФ "Українська Душа Волонтерський Центр Гостинна Хата"

Переглядів: 768
09.08.2024 - 09:01

Підписали меморандум з однією з найкращих гуманітарних організацій в Україні – БО МБФ "Українська Душа Волонтерський Центр Гостинна Хата". Ця організація вже не раз довела свою ефективність та відданість справі допомоги українцям, встановивши рекорд у сфері гуманітарної діяльності.

Завдяки цій співпраці, ми отримали унікальну можливість організувати видачу гуманітарної допомоги бахмутянам в Одесі. Це важливий крок, який дозволить продовжити  надавати підтримку тим, хто її найбільше потребує, і показати, що навіть у найскладніших умовах ми залишаємося разом.
Наша взаємодія з "Українською Душею" не обмежується лише поточною акцією. Ми плануємо подальші спільні дії, спрямовані на всебічну підтримку бахмутян, які перебувають в Одесі. Це включатиме як надання необхідної допомоги, так і організацію заходів, що сприятимуть інтеграції та адаптації вимушених переселенців у новому середовищі.

Ми вдячні "Українській Душі" за їхню довіру та співпрацю і віримо, що разом зможемо зробити ще більше.Разом ми сильніші!

Підписано Меморандум про співпрацю з гуманітарною організацією БО МБФ "Українська Душа Волонтерський Центр Гостинна Хата"Підписано Меморандум про співпрацю з гуманітарною організацією БО МБФ "Українська Душа Волонтерський Центр Гостинна Хата"Підписано Меморандум про співпрацю з гуманітарною організацією БО МБФ "Українська Душа Волонтерський Центр Гостинна Хата"