Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 86 гостей.

Верховна рада України

Центри життєстійкості

Переглядів: 451
09.08.2024 - 09:44

Центри життєстійкості, які нещодавно відкрилися по всій Україні - від Харківщини до Закарпаття, стали для багатьох мешканців територіальних громад осередком допомоги та професійної консультації. Це місце сили та відновлення для кожного, незалежно від віку, гендеру, соціального статусу чи віросповідання. Проєкт реалізується Міністерством соціальної політики і є складовою Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?» за ініціативою Олени Зеленської.

Центр Життєстійкості "Ми поруч" офіційно представлений у Львові Благодійний Фонд «Карітас Львів УГКЦ» спільно із Сартанська ВЦА Маріупольського району Донецької області.

Він став ще однією ланкою в ланцюгу заходів, спрямованих на надання необхідної психосоціальної підтримки серед населення, особливо в умовах війни.

Наразі в осередку підтримки «З Бахмутом у серці. Львів» у межах співпраці з львівським Центром «Ми поруч» реалізується комплекс заходів соціальної допомоги жителям Бахмутської громади, яка сприяє адаптації до нових умов життя та відновленні життєвих сил.

Вдячні фахівцям Центру та керівнику напрямку Життєстійкості у Карітас-Львів Назарію Петріву за активну діяльність та необхідну підтримку бахмутян у подоланні викликів війни. Спасибі, що ви поруч

З Бахмутом у серці. Львів

Наразі в осередку підтримки  «З Бахмутом у серці. Львів» у межах співпраці з львівським Центром «Ми поруч» реалізується комплекс заходів соціальної допомоги жителям Бахмутської громади, яка сприяє адаптації до нових умов життя та відновленні життєвих сил.Наразі в осередку підтримки  «З Бахмутом у серці. Львів» у межах співпраці з львівським Центром «Ми поруч» реалізується комплекс заходів соціальної допомоги жителям Бахмутської громади, яка сприяє адаптації до нових умов життя та відновленні життєвих сил.Наразі в осередку підтримки  «З Бахмутом у серці. Львів» у межах співпраці з львівським Центром «Ми поруч» реалізується комплекс заходів соціальної допомоги жителям Бахмутської громади, яка сприяє адаптації до нових умов життя та відновленні життєвих сил.Наразі в осередку підтримки  «З Бахмутом у серці. Львів» у межах співпраці з львівським Центром «Ми поруч» реалізується комплекс заходів соціальної допомоги жителям Бахмутської громади, яка сприяє адаптації до нових умов життя та відновленні життєвих сил.Наразі в осередку підтримки  «З Бахмутом у серці. Львів» у межах співпраці з львівським Центром «Ми поруч» реалізується комплекс заходів соціальної допомоги жителям Бахмутської громади, яка сприяє адаптації до нових умов життя та відновленні життєвих сил.