Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Фінал конкурсу «Дерзайте, ви – талановиті!» в м. Артемівську

Переглядів: 2918
05.05.2015 - 07:22

29 квітня на базі Артемівського Міського центру дітей та юнацтва відбулося підведення підсумків міського конкурсу художньої творчості для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, «Дерзайте, ви – талановиті!», який проводився за ініціативи відділу освіти в межах місячника «Створи добро» з метою розвитку творчих здібностей дітей, підвищення їх творчої активності.

На конкурсі були представлені номінації «Віночок танців», «Музичне джерело», «Майстри й майстрині», «Унікальність», що були розділені за віковими категоріями: 1-4 класи та 5-11 класи. Найбільш масовою виявилася номінація «Майстри й майстрині», в якій учасники надали для розгляду більше 100 робіт.

При визначенні переможців і лауреатів журі конкурсу враховувало складність, якість виробу або номеру. Особлива увага зверталась на творчий підхід при виконанні робіт, постановки номерів. Після тривалого обговорення було визначено 25 переможців. Кращі роботи учасників конкурсу були представлені на виставці, а танцювальні номери увійшли до гала-концерту. Приємним сюрпризом для всіх присутніх на гала-концерті став виступ маленьких артистів з ансамблю «Карамельки» ДНЗ №24.

Переможці конкурсу нагороджені дипломами відділу освіти та призами. Всі учасники отримали солодкі подарунки.

29 квітня на базі Артемівського Міського центру дітей та юнацтва відбулося підведення підсумків міського конкурсу художньої творчості для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, «Дерзайте, ви – талановиті!»