Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 122 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 11.03.2020 №66

Переглядів: 703

Про проведення чергових призовів громадян України на строкову військову службу у 2020  році

Втратило чинність на підставі:

Розглянувши лист військового комісара Бахмутського об'єднаного міського військового комісаріату полковника Шурла Р.Г. від 29.01.2020 № 2/649 (вхід. №  01-0581-11 від 30.01.2020) щодо організації призову громадян України, які мешкають на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади, на строкову військову службу у 2020 році, відповідно до Указу Президента України від 16.01.2020 № 13/2020 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2020 році», ст.ст. 15, 16, 38, 43 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.03.2002 № 352 (зі змінами), керуючись ст.ст. 36, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Бахмутської міської ради

В И Р І Ш И В :

1. Забезпечити організацію на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади  проведення з 01 квітня  по 30 червня та з 01 жовтня по 31 грудня 2020 року призову на строкову військову службу громадян України чоловічої статі, придатних за станом здоров’я до військової служби у мирний час, яким до дня відправлення у військові частини виповниться 18 років, та старших осіб, які не досягнуть 27-річного віку і не матимуть права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.

2. Утворити призовну комісію Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади і затвердити її основний і резервний склад (додаються).

3. Затвердити графік засідань призовної комісії Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади в період проведення призовів на строкову військову службу у 2020 році на призовній дільниці Бахмутського об’єднаного міського військового комісаріату (додається).

4. Начальнику Управління охорони здоров’я Бахмутської міської ради Мироновій О.О.:

4.1.  Забезпечити проведення підготовчих заходів, пов’язаних з попереднім медичним оглядом, обстеженням і лікуванням, а також санацію та протезування зубів призовникам, що включені у команди на відправку до Збройних Сил України, інших військових формувань України, Державної спеціальної служби транспорту та вивченням призовників у березні, вересні 2020 року;

4.2.  Визначити наказом начальника Управління порядок взаємодії  між комунальними некомерційними підприємствами охорони здоров’я м. Бахмут в організації медичного огляду призовників;

4.3.  Передбачити в Комплексній програмі «Охорона здоров’я населення на 2018-2020 роки» кошти на:

-  утримання та виплату заробітної плати лікарям і середньому медичному персоналу;

- дослідження  визначення групи крові та резус належність, реакції мікропреципітації з кардіоліпіновим антигеном (RW) у призовників:

- забезпечення залучених лікарів і середнього медичного персоналу медикаментами, інструментарієм, медичним і господарським майном.

5. Головному лікарю комунального некомерційного підприємства «Багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування м. Бахмут» Мельниковій С.Л.:

5.1.  Здійснити добір лікарів-спеціалістів для проведення медичного огляду, обстеження, лікування призовників, які проживають на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади,  під час призову на строкову військову службу у період з 01 квітня  по 30 червня та з 01 жовтня по 31 грудня 2020 року;

5.2. Забезпечити якісне проведення рентгенологічного та лабораторного обстеження призовників, які проживають на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади, для чого проводити обстеження у ранковий час, першочергово та безкоштовно.

6. Встановити, що за членами призовної комісії, лікарями, середнім медичним персоналом, іншими працівниками, залученими до роботи з проведення призову на строкову військову службу, на весь час виконання цих обов’язків зберігається займана посада та середній заробіток за основним місцем роботи.
 
7. Начальнику Управління освіти Бахмутської міської ради Рубцовій М.А. забезпечити участь психолога у психологічному відборі призовників на період чергового призову громадян України на строкову військову службу з 01 квітня  по 30 червня та з 01 жовтня по 31 грудня 2020 року.
 
8. Запропонувати тимчасово виконуючому обов’язки начальника Бахмутського відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Донецькій області Меженному Я.Є. забезпечити здійснення охорони громадського порядку на призовній дільниці в дні відправок призовників та своєчасно організовувати розшук призовників, які ухиляються від призову.
 
9. Військовому комісару Бахмутського об'єднаного міського військового комісаріату полковнику Шурлу Р.Г. та начальнику Управління охорони здоров’я Бахмутської міської ради Мироновій О.О.  проінформувати у лютому 2021 року виконавчий комітет Бахмутської міської ради про стан проведення  лікувально - оздоровчої роботи серед призовників.
 
10. Начальнику відділу з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Бахмутської міської ради Скляренку А.Ю. подати міському голові до 15 січня 2021 року доповідну записку за підсумками призову громадян України у 2020 році.

11. Зняти з контролю як виконане рішення виконкому Бахмутської міської ради від 13.03.2019  № 49 «Про організацію проведення у 2019 році призову громадян України, які мешкають на території м. Бахмута, на строкову військову службу».

12. Координацію проведення чергових призовів громадян України на строкову військову службу у 2020  році покласти на начальника відділу з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Бахмутської міської ради Скляренка А.Ю.

13. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови  Точену В.В., першого заступника міського голови
Савченко Т.М.

Міський голова                                                                              О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 11.03.2020 №66
Про проведення чергових призовів громадян України на строкову військову службу у 2020 році
30.9 KB