Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 100 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Рішення Бахмутської міської ради від 30.01.2019 №6/125-2439

Переглядів: 1097
сессия : 

Про затвердження повноважень Органу приватизації об’єктів права комунальної власності територіальної громади міста Бахмут

Втратило чиннність на підставі:

Внесени зміни:

Заслухавши інформацію від 28.12.2018 №01-7580-06 начальника Управління муніципального розвитку  Бахмутської  міської  ради Отюніної Н.С. про затвердження повноважень Органу приватизації об’єктів права комунальної власності територіальної громади міста Бахмут, відповідно до Закону України від 18.01.2018 №2269-VIII «Про приватизацію державного і комунального майна», керуючись ст. ст. 26, 59, 60 Закону України від 21.05.1997 №280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Визначити Органом приватизації об’єктів права комунальної власності територіальної громади міста Бахмут - Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (далі-Орган приватизації).
  2. Затвердити:
    1. Повноваження Органу приватизації об’єктів права комунальної власності територіальної громади міста Бахмут (додаються).
    2. Порядок подання та розгляду заяв про включення об’єктів права комунальної власності територіальної громади міста Бахмут до переліку об’єктів, що підлягають приватизації та заяв на участь у приватизації комунального майна (малої приватизації) територіальної громади м.Бахмут (додається).
  3. Органу приватизації об’єктів права комунальної власності територіальної громади міста Бахмут здійснювати малу приватизацію об’єктів права комунальної власності територіальної громади міста Бахмут у відповідності із Законом України від 18.01.2018 №2269-VIII «Про приватизацію державного і комунального майна».
  4. Внести зміни до рішення Бахмутської міської ради від 28.02.2018 №6/110-2122 «Про приєднання до пілотного проекту щодо організації електронних торгів (аукціонів) з використанням електронної торгової системи ProZorro.Продажі», із змінами, внесеними до нього рішенням Бахмутської міської ради від 25.04.2018 №6/112-2192, виклавши п.4 рішення у наступній редакції: «У разі передачі в оренду на конкурсних засадах майна комунальної власності територіальної громади м.Бахмута із застосуванням принципу аукціону шляхом проведення електронного аукціону з використанням електронної торгової системи ProZorro.Продажі вимоги розділів 4, 5 Положення про оренду майна комунальної власності територіальної громади м. Бахмута, затвердженого рішенням Артемівської міської ради від 23.12.2015 №6/76-1357, із внесеними до нього змінами на період дії пілотного проекту не застосовуються».
  5. Визнати такими, що втратили чинність рішення:
  6. Організаційне виконання рішення покласти на управління, відділи Бахмутської міської ради, підприємства, заклади і організації, що перебувають у комунальній власності територіальної громади м. Бахмут, в яких майно комунальної власності територіальної громади м.Бахмут перебуває та закріплено за ними на праві господарського відання або оперативного управління, Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна), заступника міського голови Стрющенка О.В., першого заступника міського голови Савченко Т.М.
  7. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                                О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 30.01.2019 №6/125-2439
Про затвердження повноважень Органу приватизації об’єктів права комунальної власності територіальної громади міста Бахмут
51.17 KB