Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 114 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Рішення Артемівської міської ради від 30.01.2013 №6/34-606

Переглядів: 1559
сессия : 

Про затвердження  Порядку поховання, функціонування та утримання кладовищ і організацію ритуального обслуговування у м. Артемівську

З метою врегулювання Порядку поховання, функціонування та утримання кладовищ і організації ритуального обслуговування у м. Артемівську, згідно з Планом діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Артемівської міської ради на 2012 рік, затвердженого рішенням  Артемівської міської ради від 23.11.2011 №6/14-235 із внесеними до нього змінами,  відповідно до Закону України від 10.07.2003 № 1102-IV "Про поховання та похоронну справу" із внесеними до нього змінами, Постанови Кабінету Міністрів України від 28.10.2004 №1445 "Про затвердження Порядку проведення безоплатного поховання померлих (загиблих) осіб, які мають особливі заслуги та особливі трудові заслуги перед Батьківщиною, учасників бойових дій і інвалідів війни" із внесеними до неї змінами, Наказів: Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства від 19.11.2003 №193 «Про затвердження нормативно-правових актів щодо реалізації Закону України «Про поховання та похоронну справу», Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України від 22.06.2006 №208 " Про запровадження ритуальної символіки на автотранспортних засобах суб'єктів господарювання, що надають ритуальні послуги з перевезення тіла померлого" із внесеними до нього змінами, керуючись ст. 26 Закону України від 21.05.97 №280/97-ВР  "Про місцеве самоврядування в Україні" із внесеними до нього змінами, Артемівська міська рада

В И Р І Ш И Л А :

1. Затвердити  Порядок поховання,  функціонування та утримання кладовищ і організацію ритуального обслуговування  у м. Артемівську (додається).

2. Доручити відділу розвитку міського господарства Артемівської міської ради (Жеребятьєва) здійснити оприлюднення Порядку поховання,  функціонування та утримання кладовищ і організацію ритуального обслуговування  у м. Артемівську, затвердженого цим рішенням, у місцевих засобах масової інформації та шляхом розміщення на  офіційному веб-сайті Артемівської міської ради.

3. Організаційне виконання рішення покласти на відділ розвитку міського господарства Артемівської міської ради (Жеребятьєва), комунальне підприємство «Артемівський комбінат комунальних підприємств» (Богданцев), заступника міського голови Гончарова С.В., першого заступника міського голови Савченко Т.М.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань комунальної власності, землі і приватизації (Василюк), з  питань депутатської діяльності, законності і правопорядку (Захаренко), з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань  житлово – комунального господарства, екології, транспорту і зв’язку (Северінов), секретаря Артемівської міської ради  Кіщенко С.І.

 

 

Міський голова                                                                     О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Артемівської міської ради від 30.01.2013 №6/34-60640.29 KB