Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 312 гостей.

Верховна рада України

Декларація з податку на прибуток

Переглядів: 1259
Питання: 

Чи необхідно при заповненні поля "Додатки на __ арк." декларації з податку на прибуток підприємств враховувати кількість аркушів фінансової звітності? Відповідають податківці

Відповідь: 

Згідно з п. 46.2 ПКУ платник податку на прибуток подає разом з відповідною податковою декларацієюквартальну або річну фінансову звітність у порядку, передбаченому для подання податкової декларації з урахуванням вимог ст. 137 ПКУ.
Фінансова звітність, що складається та подається відповідно до п. 46.2 ПКУ, зокрема платниками податку на прибуток, є додатком до податкової декларації з податку на прибуток та її невід’ємною частиною.
До Декларації додаються, зокрема додатки до рядків Декларації, у тому числі фінансова звітність як додаток ФЗ. При цьому в інформації «Наявність додатків» проставляється позначка «+». Відомості про форми фінансової звітності, які одночасно подаються з Декларацією, відображаються у відповідній таблиці Декларації.
Таким чином, при заповненні поля "Додатки на __ арк." Декларації в загальній кількості аркушів враховується, зокрема кількість аркушів по формах фінансової звітності.
("ЗІР" підкатегорія 102.23)