Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 58 гостей.

Презедент України

«Кубок Мера»

Переглядів: 2583
20.02.2018 - 07:00

Уже понад 10 років з метою популяризації спорту, здорового способу життя та футболу під патронатом міського голови Олексія Реви в Бахмуті традиційно проходить «Кубок Мера».

Цього року поборотися за головну футбольну нагороду міста на футбольний майданчик вийшли вісім найсильніших команд підприємств міста. В ході боротьби у фінал вийшли команди «Динамо» Бахмутського відділу поліції і команда футболістів Бахмутської установи виконання покарань «Сизо».

Після двох таймів матчу у фінальній грі, переможцями стали футболісти команди Бахмутської УВП,  які виграли у суперників з рахунком  5 : 2 и стали законним володарем  «Кубка мера».

Церемонію нагородження команд з врученням пам'ятних подарунків  провели заступник міського голови Вікторія Точена  та начальник Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмута Віктор Лис.

Уже понад 10 років з метою популяризації спорту, здорового способу життя та футболу під патронатом міського голови Олексія Реви в Бахмуті традиційно проходить «Кубок Мера».Уже понад 10 років з метою популяризації спорту, здорового способу життя та футболу під патронатом міського голови Олексія Реви в Бахмуті традиційно проходить «Кубок Мера».Уже понад 10 років з метою популяризації спорту, здорового способу життя та футболу під патронатом міського голови Олексія Реви в Бахмуті традиційно проходить «Кубок Мера».Уже понад 10 років з метою популяризації спорту, здорового способу життя та футболу під патронатом міського голови Олексія Реви в Бахмуті традиційно проходить «Кубок Мера».Уже понад 10 років з метою популяризації спорту, здорового способу життя та футболу під патронатом міського голови Олексія Реви в Бахмуті традиційно проходить «Кубок Мера».Уже понад 10 років з метою популяризації спорту, здорового способу життя та футболу під патронатом міського голови Олексія Реви в Бахмуті традиційно проходить «Кубок Мера».

Останні статті на сайті