Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 64 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Участь у семінарі з протидії торгівлі людьми

Переглядів: 1800
26.02.2018 - 07:48

22 лютого спеціалісти служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради відвідали семінар за участю начальника відділу у справах сім’ї, молоді та гендерної рівності управління у справах сім’ї та молоді Департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької обласної державної адміністрації Костенко Наталі Іванівни. Основне питання, що обговорювали учасники – протидія торгівлі людьми.

Україна є країною походження, транзиту та призначення у торгівлі чоловіками, жінками та дітьми. Зростає також проблема внутрішньої торгівлі людьми. За даними дослідження, проведеного на замовлення Міжнародної організації з міграції (МОМ), понад 230 000 українців постраждали від торгівлі людьми з 1991 року, що робить Україну однією з основних країн походження постраждалих від сучасного рабства в Європі. Тому це питання зараз набуває неабиякої актуальності.

Наталя Іванівна надала методичну допомогу фахівцям служби у справах дітей Бахмутської міської ради та Бахмутського центру соціальних служб для  сім’ї, дітей та молоді і наголосила про необхідність донесення інформації до широкого загалу щодо правил особистої безпеки громадян, телефонів гарячих ліній, правової та психологічної допомоги постраждалим тощо. Також розповіла про інструменти впровадження такої інформаційної роботи.

Участь у семінарі з протидії торгівлі людьмиУчасть у семінарі з протидії торгівлі людьмиУчасть у семінарі з протидії торгівлі людьмиУчасть у семінарі з протидії торгівлі людьмиimg_3712