Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 58 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Відбулось засідання комісії

Переглядів: 1269
31.12.2020 - 11:03

24 грудня  2020 року відбулось засідання координаційної ради з питань сімейної політики, гендерної рівності та протидії торгівлі людьми, на якому було розглянуто такі питання:

Про проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з безробітною молоддю, що перебуває на обліку в Бахмутському міському центрі зайнятості щодо попередження зовнішньої нелегальної трудової міграції та торгівлі людьми.

Про організацію та сумісне проведення Управлінням молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради та Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» на території м. Бахмут.

Про затвердження плану роботи Координаційної ради з питань сімейної політики, гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству і протидії торгівлі людьми  Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради на 2021 рік.

З метою попередження зовнішньої нелегальної трудової міграції та торгівлі людьми було вирішено сприяти залученню молоді до соціально-психологічного тренінгового центру «Шлях до успіху», інформувати населення з питань попередження ризиків у сфері працевлаштування в просторових зонах центру зайнятості, через засоби масової інформації та  засобами Інтернет-зв’язку (через соціальну мережу Фейсбук та на веб-сторінці Бахмутської міської ради). А також активізувати профілактичну роботу з роз’яснення діючого законодавства в сфері попередження насильства, з студентською та учнівської молоді, з метою недопущення проявів насильства.

Останні статті на сайті