Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 56 гостей.

Презедент України

День молодіжних і дитячих громадських організацій: визнання ролі юних громадян України

Переглядів: 1918
30.06.2024 - 15:51

Сьогодні, з нагоди Дня молодіжних і дитячих громадських організацій України, за ініціативи управління сім'ї, молоді та масових заходів НПВ, відбулася онлайн-зустріч з представниками  молодіжних і дитячих громадських організацій Донеччини.

На заході були присутні голова молодіжної ради 2024-2026 рр Максим Сафонов та представники Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради.

З 2008 року щорічно в останню неділю червня відзначається День молодіжних і дитячих громадських організацій України. Це свято, засноване Указом Президента, підкреслює ваговитість ролі молодіжних та дитячих об'єднань у розвитку нашої держави.

Молодь - це не лише майбутнє України, але і її активне сьогодення. Саме юні громадяни наразі роблять значний внесок у захист країни від агресора, відновлення економіки, впровадження інновацій та творення нового. Їхня енергія, завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у різних сферах: бізнесі, політиці, науці, виробництві, спорті та мистецтві.

День молодіжних і дитячих громадських організацій - це нагадування про те, що юні українці є рушійною силою позитивних змін у нашій країні. Їхня активна позиція, творчість та прагнення до кращого майбутнього роблять Україну сильнішою.