Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 47 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

6,6 млрд гривень ПДФО поповнили зведений бюджет Донеччини

Переглядів: 1029
11.07.2024 - 10:51

За шість місяців 2024 року спрямована платниками Донеччини до зведеного бюджету країни сума податку на доходи фізичних осіб склала 6 млрд 643 млн гривень. 

Майже 70% від усього сплаченого ПДФО, а саме – 4,6 млрд гривень, спрямовано до державного бюджету країни, лише у червні цей показник склав 730 млн гривень. 

Відповідно 30% від загальної суми надходжень, або 2,0 млрд грн, залишились в розпорядженні місцевих бюджетів області, і це значна підтримка  для міст та селищ Донецького регіону. 

Податок на доходи фізичних осіб безпосередньо залежить від розміру заробітної плати, яку офіційно отримують працевлаштовані працівники. Тому так важлива профілактична робота з питань легалізації трудових відносин, яка постійно проводиться фахівцями податкової служби Донеччини.

Шановні роботодавці! Тільки свідоме розуміння та відповідальне ставлення до найманих працівників щодо дотримання прозорої заробітної плати забезпечує прогрес у цьому важливому економіко-соціальному напряму та наближає нас до спільного європейського бізнес-простору. Власне, це розуміння повинно стати ведучим трендом діяльності будь-якого бізнесу.