Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 36 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Олександр Марченко провів «Пряму лінію» і відповів на запитання бахмутян

Переглядів: 1271
01.08.2024 - 14:38

Сьогодні, 01 серпня, заступник начальника Бахмутської міської військової адміністрації Бахмутського району Донецької області Олександр Марченко провів телефонний зв’язок з жителями Бахмутської громади за участю представників виконавчих органів.

Громадяни під час спілкування порушували питання виплати компенсації за зруйноване житло; надання матеріальної, гуманітарної допомоги, інформації про перелік соціального житла; отримання довідки про право власності на нерухоме майно та відновлення втрачених документів.

За результатами прямої телефонної лінії заступник начальника Бахмутської МВА дав відповідні доручення керівникам управлінь та відділів міської ради опрацювати всі звернення у межах компетенції, надати допомогу та додаткові роз’яснення.

Звертаємо увагу! Якщо з різних причин ви не змогли у відведений час поспілкуватися з керівництвом під час проведення «прямої лінії», можете звернутися на телефон «гарячої лінії» Бахмутської міської військової адміністрації та отримати відповіді на свої питання.

Телефон «гарячої лінії» Бахмутської міської військової адміністрації: +380 95 498 7615.

01 серпня заступник начальника Бахмутської міської військової адміністрації Бахмутського району Донецької області Олександр Марченко провів телефонний зв’язок з жителями Бахмутської громади.

Останні статті на сайті