Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 78 гостей.

ExportUA

Податковою службою Донеччини у липні 2024 року надано понад 5,3 тис. адмінпослуг

Переглядів: 419
09.08.2024 - 09:14

Однією з основних функцій податкової служби є сервісне обслуговування платників податків та надання адміністративних послуг.

У липні 2024 року до податкових органів Донеччини за отриманням адміністративних послуг звернулось 5,3 тис. платників податків. Всього суб'єктам звернень  надано  5,1 тис. адмінпослуг, з них в електронному вигляді 2,3 тис. або 43,5% від наданих послуг. Відмовлено у наданні адміністративних послуг 196 заявникам у зв'язку з недотриманням вимог щодо їх надання. Всього з початку 2024 року  суб’єктам звернень надано 37,4 тис. адмінпослуг.  

Однією із найбільш запитуваних серед 81 адмінпослуги, які надає податкова служба Донеччини, стала, зокрема, видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Протягом липня 2024 року їх отримали 2,3 тис. фізосіб.

Не втрачають свою популярність і такі адмінпослуги, як реєстрація платника єдиного податку – протягом вказаного періоду було зареєстровано 421 платника єдиного податку, надано 801 витяг з реєстру платників єдиного податку та 16 витягів з реєстру неприбуткових установ та організацій.

У липні поточного року було видано 245 відомостей про джерела і суми нарахованого доходу, нарахованого (перерахованого) податку та військового збору.

Також зареєстровано 203 програмних реєстраторів розрахункових операцій, 60 реєстраторів розрахункових операцій, 93 книги обліку розрахункових операцій та 12 розрахункових книжок.

Платникам податків видано 134 ліцензії на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами, анульовано 7 ліцензій.

Крім того, як і раніше, для платників податків також актуально отримання довідки про відсутність заборгованості з платежів, що контролюються податковими органами. Таких довідок з початку звітного місяця було видано 165.

Ознайомитись з інформацією про порядок надання адміністративних послуг, наявність сполучення громадського транспорту, під’їзні шляхи, а також отримати бланки заяв на адміністративні послуги можна на субсайті Головного управління ДПС у Донецькій області за наступним посиланням https://dn.tax.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/.

 

ГУ ДПС у Донецькій області