Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 68 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Відвідали прийомні сім'ї Бахмутської громади

Переглядів: 143
09.08.2024 - 10:48

Попри всі виклики, які принесла війна, Бахмутська міська військова адміністрація Бахмутського району  Донецької області продовжує піклуватися про своїх мешканців. Зокрема, особливу увагу приділяють дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування.

За ініціативи начальника Бахмутської МВА Олексія Реви на цьому тижні спеціальна комісія, до складу якої увійшли заступник начальника Бахмутської міської військової адміністрації Бахмутського району Донецької області Олександр Марченко, заступник міського голови Сергій Родін, начальник служби у справах дітей Донецької обласної державної адміністрації Наталія Тимофеєва, директор Бахмутського міського центру соціальних служб Марина Погорєлова, начальник Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради  Вікторія Кушнір та спеціалісти служби у справах дітей, відвідала 5 прийомних сімей, у яких виховується 7 дітей - сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Станом на 1 серпня функціонують 7 прийомних сімей, в яких виховуються 11 дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, з них 1 особа з числа дітей – сиріт. Наразі за межами України проживають 2 прийомні сім'ї, які виховують 4 дітей, позбавлених батьківського піклування.

Родини, до яких з гуманітарною допомогою та подарунками завітали представники Бахмутської громади, знайшли тимчасовий прихисток у Києві, Одесі, Дніпрі та Чернігові. Орендуючи житло та оплачуючи комунальні послуги, прийомні батьки забезпечують своїм вихованцям стабільні умови для життя та навчання.

Зустріч земляків пройшла по-сімейному. Обговорили проблемні питання, згадали минуле життя у Бахмуті, обмінялися спогадами та поділилися планами на майбутнє.

Усі прийомні сім'ї своєчасно отримують передбачені законодавством виплати на утримання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також грошову компенсацію прийомним батькам.

Бахмутський міський центр соціальних служб організовує відправлення гуманітарної допомоги прийомним сім'ям «Новою Поштою». До складу таких посилок входять харчові продукти, засоби особистої гігієни та необхідні побутові речі.

Фахівці служби у справах дітей УМПСД Бахмутської міської ради регулярно підтримують телефонний зв'язок з прийомними батьками, збираючи інформацію про стан здоров'я дітей, їхній розвиток, успіхи у навчанні та вихованні. В межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» проводять онлайн-зустрічі психолога з прийомними батьками.

На постійній основі Бахмутська міська військова адміністрація здійснює моніторинг потреб молоді та сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

За ініціативи начальника Бахмутської МВА Олексія Реви на цьому тижні спеціальна комісія відвідала 5 прийомних сімей, у яких виховується 7 дітей - сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. За ініціативи начальника Бахмутської МВА Олексія Реви на цьому тижні спеціальна комісія відвідала 5 прийомних сімей, у яких виховується 7 дітей - сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. За ініціативи начальника Бахмутської МВА Олексія Реви на цьому тижні спеціальна комісія відвідала 5 прийомних сімей, у яких виховується 7 дітей - сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. За ініціативи начальника Бахмутської МВА Олексія Реви на цьому тижні спеціальна комісія відвідала 5 прийомних сімей, у яких виховується 7 дітей - сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. За ініціативи начальника Бахмутської МВА Олексія Реви на цьому тижні спеціальна комісія відвідала 5 прийомних сімей, у яких виховується 7 дітей - сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. За ініціативи начальника Бахмутської МВА Олексія Реви на цьому тижні спеціальна комісія відвідала 5 прийомних сімей, у яких виховується 7 дітей - сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. За ініціативи начальника Бахмутської МВА Олексія Реви на цьому тижні спеціальна комісія відвідала 5 прийомних сімей, у яких виховується 7 дітей - сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. За ініціативи начальника Бахмутської МВА Олексія Реви на цьому тижні спеціальна комісія відвідала 5 прийомних сімей, у яких виховується 7 дітей - сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.