Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 46 гостей.

Презедент України

Сьогодні день для всіх дітей

Переглядів: 2189
03.06.2015 - 11:30

До Міжнародного дня захисту дітей, яке відзначалося в міському парку культури і відпочинку 1 і 2 червня 2015 року, міська бібліотека для дітей підготувала і провела бібліотечно-розважальну програму «Сьогодні день для всіх дітей»

Під час свята проводилися веселі естафети «Дитинство – це гомін веселий усюди». На майданчику, де відбувалося свято, була оформлена виставка літератури і періодичних видань «В літні пригоди з цікавою книгою», яка привернула увагу і дітей і дорослих. Діти залюбки приймали участь в рухливих іграх «Пішли шукати Бармалея», «Гусениця», в естафеті «Квіти». Згадали юні учасники свята вірші і прислів’я про літо, охоче декламували їх. Всі, хто приймав участь в іграх і конкурсах отримали призи – квитки на атракціони.

2 червня у нижньому парку міська бібліотека для дітей та бібліотекар дитячого філіалу №5 провели розважально-ігрові вікторини «З якої ми казки?», «Упізнай героя», конкурси, рухливі ігри «Море хвилюється», «Том і Джері», гру з парасольками «Мері Попінс, прилітай». Діти з цікавістю розглядали яскраві дитячі журнали з «Пересувної читальної зали».  Учасники бібліотечних ігор отримали призи: блокноти, книги, кольорову крейду, якою на асфальті намалювали квіти, сонце, книгу і бібліотеку, прапор України, слова «мама» і «мир». Було весело і гамірно, діти і дорослі отримали задоволення від яскравого, різнокольорового книжково-літературного свята.

Бібліотекарі всім гостям парку роздавали візитки і запрошення цікаво провести літні канікули у міській бібліотеці для дітей.  

Сьогодні день для всіх дітейСьогодні день для всіх дітейСьогодні день для всіх дітейСьогодні день для всіх дітейСьогодні день для всіх дітей

Останні статті на сайті