Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

ExportUA

Семінар учителів географії «Краєвиди Бахмутського краю»

Переглядів: 2436
15.04.2014 - 13:27

На базі Артемівської школи №5 у канікулярний час відбувся семінар учителів географії з теми «Краєвиди Бахмутського краю». В семінарі прийняли участь педагоги міст Артемівська, Часів-Яра, Соледера та Артемівського району.

Відкрила семінар керівник методичного об’єднання вчителів географії міста Артемівська Тетяна Мошегова, яка ознайомила присутніх з пам’ятками рідного краю. Запршені переглянули фільм про Артемівськ. Методист Артемівського районного відділу освіти Світлана Пилипчатина розповіла про досягнення та результати роботи педагогів Артемівського району.

Під час семінару були розглянуті такі питання: співпраця Артемівської міської громадської організації «Камені Донбасу» з учнями шкіл міста, робота «Екологічного пункту» у селі Званівка, презентація довідника «Заказники и памятники природы местного значения», використання краєзнавчого матеріалу на уроках географії та в позаурочний час, комплексна фізико-географічна характеристика геологічного пам’ятника природи Ступки-Голубовські, організація позакласної роботи - екологічний напрямок (Калинінське лісництво). Працювала виставка «Краєвиди Бахмутського краю», де були представлені цікаві та корисні розробки вчителів.

Наприкінці семінару вчителі обмінялися досвідом роботи з напрямку краєзнавства, визначили шляхи подальшої співпраці.

p1220131p1220142