Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 88 гостей.

Презедент України

Про затвердження Порядку заповнення документів на переказ

Переглядів: 1192

Наказом Міністерства доходів і зборів України від 22.10.2013 №609 затверджено Порядок заповнення документів на переказ у разі сплати (стягнення) податків, зборів, митних платежів, єдиного внеску, здійснення бюджетного відшкодування податку на додану вартість, повернення помилково або надміру зарахованих коштів (далі – Порядок), зареєстрований в Міністерстві юстиції України 05.11.2013 за №1878/24410, який набув чинності з 26.11.2013.

Порядок регламентує та наводить приклади заповнення поля «Призначення платежу» розрахункового документа при сплаті (стягненні), зокрема податків, зборів, митних платежів, здійсненні бюджетного відшкодування податку на додану вартість, поверненні помилково або надміру зарахованих коштів.

Сплата за кожним видом платежу та за кожним кодом виду сплати має оформлятися окремим документом на переказ.

У разі заповнення поля «Призначення платежу» з порушенням вимог, визначених Порядком, документ на переказ береться до виконання. При цьому вважається, що платник податків сплачує грошове зобов’язання (код виду сплати «101»).

Список кодів видів сплати (які вказується в полі «Призначення платежу») розрахункового документа наведено в додатку до Порядку.