Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 55 гостей.

Презедент України

Майбутні вихователі з Артемівського педучилища дарують радість дошкільнятам з «Кріпиша»

Переглядів: 3526
13.10.2015 - 07:14

Колись давно благодійність сприймалася як належне. Однак з тих пір часи змінилися, і ми живемо в інших умовах, які диктують нам особливий спосіб життя.

Сьогодні кожному з нас потрібен поштовх, який би дав зрозуміти - тебе це теж стосується.

У суспільстві, в якому ти живеш, завжди є той, хто не просить про допомогу, не простягає до тебе руку, але, тим не менш, гостро потребує твоєї підтримки. Багато дітей потребують самої різної допомоги. Це і інваліди, і діти з полісенсорними вадами розвитку, які виховуються в дошкільному навчальному закладі №49 «Кріпиш».

Благодійністю зараз займаються багато з голлівудського і вітчизняного бомонду. І це не тільки данина моді. Є й інші люди, які не багаті і не знамениті, хоча цього заслуговують. Вони - добровольці, які не отримують від своєї діяльності ні грошей, ні популярності. Ось приклад, який стосується і нашого з вами міста. Студенти Артемівського педучилища в стінах навчального закладу провели осінній благодійний ярмарок. На зібрані кошти придбали дитячі іграшки та спортивний інвентар, які подарували дітям з 11 групи «Барвінок». Дошкільнята були дуже раді новим іграшкам та іграм.

Колектив дошкільного закладу ще раз переконався в тому, що для того, щоб бути хорошою людиною, зовсім необов'язково мати багато грошей. Для цього достатньо, щоб тобі було не все одно.

Адміністрація дитячого садка висловлює щиру подяку керівнику педагогічною практикою, викладачеві педучилища Осиповій Тетяні і її студентам-практикантам.

Студенти Артемівського педучилища в стінах навчального закладу провели осінній благодійний ярмарок. На зібрані кошти придбали дитячі іграшки та спортивний інвентар, які подарували дітям з 11 групи «Барвінок» дошкільного навчального закладу №49 «Кріпиш».Студенти Артемівського педучилища в стінах навчального закладу провели осінній благодійний ярмарок. На зібрані кошти придбали дитячі іграшки та спортивний інвентар, які подарували дітям з 11 групи «Барвінок» дошкільного навчального закладу №49 «Кріпиш».Студенти Артемівського педучилища в стінах навчального закладу провели осінній благодійний ярмарок. На зібрані кошти придбали дитячі іграшки та спортивний інвентар, які подарували дітям з 11 групи «Барвінок» дошкільного навчального закладу №49 «Кріпиш».Студенти Артемівського педучилища в стінах навчального закладу провели осінній благодійний ярмарок. На зібрані кошти придбали дитячі іграшки та спортивний інвентар, які подарували дітям з 11 групи «Барвінок» дошкільного навчального закладу №49 «Кріпиш».

Останні статті на сайті