Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 61 гість.

Донецька обласна рада

Підготовка до Новорічних свят у Бахмутському Центрі технічної творчості дітей та юнацтва

Переглядів: 1808
17.12.2018 - 09:42

Останній тиждень у Бахмутському міському Центрі технічної творчості дітей та юнацтва був дуже насиченим.

Напередодні новорічних свят було проведено декілька семінарів-практикумів для вчителів початкової ланки та трудового навчання. Метою семінарів-практикумів було обговорення важливих моментів щодо участі в міських змаганнях та виставках-конкурсах «Ялинкова прикраса», «Зроби сам», «Літачки на віражах». Приємним було те, що більшість учителів активно брала участь у дискусії щодо підготовки конкурсів та змагань. Також не можна не відмітити такий собі міні-релакс для вчителів – проведення майстер-класу з виготовлення новорічного сувеніру в техніці оригамі та паперопластики. Така проста поробка буде гарною прикрасою під ялинку або приємним подарунком близькій людині, приятелю.

Упевнені, що семінари, проведені для вчителів, подарували учасникам гарний натрій, надихнули педагогів на творчість та дадуть їм змогу якісно підготувати своїх учнів до майбутніх конкурсів та змагань.

Підготовка до Новорічних свят у Бахмутському Центрі технічної творчості дітей та юнацтваПідготовка до Новорічних свят у Бахмутському Центрі технічної творчості дітей та юнацтваПідготовка до Новорічних свят у Бахмутському Центрі технічної творчості дітей та юнацтваПідготовка до Новорічних свят у Бахмутському Центрі технічної творчості дітей та юнацтваПідготовка до Новорічних свят у Бахмутському Центрі технічної творчості дітей та юнацтваПідготовка до Новорічних свят у Бахмутському Центрі технічної творчості дітей та юнацтва