Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 112 гостей.

ExportUA

У Бахмуті пройшов обласний захід з нагоди Дня Соборності України

Переглядів: 966
22.01.2020 - 13:54

101 рік тому, 22 січня 1919 року, сталася важлива подія в житті українського народу – проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки.

Вперше за багато століть об’єдналися  дві частини єдиної Української держави. Саме тоді наш український народ почав робити перші кроки, щоб разом у вільній країні відродити власну  історію, рідну мову, багату духовну культуру та разом будувати сильну державу.

22 січня 2020 року, з нагоди Дня Соборності України в Бахмуті на центральній площі міста пройшла обласна патріотична акція «В єдності сила!».

На акцію зібралися представники громад Донеччини, Донецької обласної державної адміністрації, штабу ООС, Бахмутської міської ради, учнівська та студентська молодь, військовослужбовці, представники установ, громадських організацій, жителі та гості міста.

Після згадування про історичні події 1919 року учасники акції розгорнули на площі один з найбільших в Україні державних прапорів і разом заспівали гімн на знак єдності української держави.

У Бахмуті пройшов обласний захід з нагоди Дня Соборності УкраїниУ Бахмуті пройшов обласний захід з нагоди Дня Соборності УкраїниУ Бахмуті пройшов обласний захід з нагоди Дня Соборності УкраїниУ Бахмуті пройшов обласний захід з нагоди Дня Соборності УкраїниУ Бахмуті пройшов обласний захід з нагоди Дня Соборності УкраїниУ Бахмуті пройшов обласний захід з нагоди Дня Соборності УкраїниУ Бахмуті пройшов обласний захід з нагоди Дня Соборності УкраїниУ Бахмуті пройшов обласний захід з нагоди Дня Соборності УкраїниУ Бахмуті пройшов обласний захід з нагоди Дня Соборності УкраїниУ Бахмуті пройшов обласний захід з нагоди Дня Соборності УкраїниУ Бахмуті пройшов обласний захід з нагоди Дня Соборності УкраїниУ Бахмуті пройшов обласний захід з нагоди Дня Соборності УкраїниУ Бахмуті пройшов обласний захід з нагоди Дня Соборності УкраїниУ Бахмуті пройшов обласний захід з нагоди Дня Соборності УкраїниУ Бахмуті пройшов обласний захід з нагоди Дня Соборності УкраїниУ Бахмуті пройшов обласний захід з нагоди Дня Соборності УкраїниУ Бахмуті пройшов обласний захід з нагоди Дня Соборності УкраїниУ Бахмуті пройшов обласний захід з нагоди Дня Соборності УкраїниУ Бахмуті пройшов обласний захід з нагоди Дня Соборності УкраїниУ Бахмуті пройшов обласний захід з нагоди Дня Соборності УкраїниУ Бахмуті пройшов обласний захід з нагоди Дня Соборності України