Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 66 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

До уваги заявників!

Переглядів: 873
05.08.2021 - 11:50

З 01 серпня 2021 року  набрала чинності Постанова Кабінету Міністрів України від 23 червня 2021 року №681, якою затверджено Порядок ведення Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва (далі – ЄДЕССБ).

При подачі державному реєстратору через центр надання адміністративних послуг документів для проведення державної реєстрації прав, серед яких є технічний паспорт, заявникам необхідно попередньо звернутись до суб’єкта проведення технічної інвентаризації для внесення даного технічного паспорту до ЄДЕССБ.

Законодавством не встановлено будь-яких винятків в залежності від дати проведення технічної інвентаризації об’єктів нерухомого майна чи складання технічного паспорту. Якщо технічний паспорт виготовлений до   01 серпня 2021 року заявникам теж необхідно звернутись до суб’єкта проведення технічної інвентаризації, який видав технічний паспорт для внесення даного технічного паспорту до ЄДЕССБ.

Також повідомляємо, що відповідно до Порядку присвоєння адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 07 липня 2021 року №690 встановлено, що адреса вважається присвоєною з дня внесення до Реєстру будівельної діяльності інформації про її присвоєння.

Останні статті на сайті