Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 79 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Школа подружнього життя

Переглядів: 1160
01.02.2022 - 15:20

1 лютого розпочато тренінговий курс проєкту «Школа подружнього життя» для студентів Бахмутського фахового коледжу культури і мистецтв ім. І.Карабиця за сприянням Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради.

Сьогодні у молодіжному центрі "Перспектива" психологинею кабінету Альтернатива КДМ КНП "БЛІЛ м Бахмут" Макогон Юлією проведено перше заняття.

Підготовка до сімейного життя – це складний цілісний процес, показником результативності якого є готовність молодих людей правильно будувати свої взаємини у подружньому житті. Подружжя вимагає зрілості, здатності виконувати певним чином окреслені завдання та вимоги, які з’являються в конкретному віковому періоді чи на визначеному етапі життя.

 У сумісній бесіді була освітлена тема готовності до шлюбу і сімейного життя, де передбачається не лише бажання закоханих постійно бути разом, а є й відповідальність та серйозність зобов’язань. Піднімалися питання стосовно сімейних конфліктів. Чому виникають конфлікти? Які потрібні вміння, щоб будувати тривалі та глибокі стосунки, вміння розуміти почуття, переживання, потреби іншої особи, виявляти пошану щодо її гідності?

У підлітковому віці потрібно поглиблювати знання, оволодівати навичками конструктивного спілкування, соціальної взаємодії, та формувати позитивне сприйняття ставлення один до одного.

Усі присутні отримали і відповіді на свої запитання, і практичну інформацію, якою можна користуватися у своєму житті.

 

 

*Захід відбувся за дотриманням усіх противоепідемічних норм.

16437190433231643719043330

Останні статті на сайті