Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 95 гостей.

Презедент України

Глава Уряду сподівається на консолідовану позицію Парламенту щодо ухвалення пакета економічних рішень

Переглядів: 784

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман сподівається, що темп співпраці Уряду й Парламенту щодо ухвалення необхідних соціально-економічних та правових рішень буде збережений, і до кінця весни урядовцям і парламентарям вдасться ухвалити напрацьований пакет змін в економіці та в контексті виконання Угоди про Асоціацію з ЄС. Про це Глава Уряду сказав в ефірі одного з загальнонаціональних телеканалів.

«З пакета в 35 економічних законопроектів, який ми представляли спільно з Головою Парламенту, ухвалені вже три. Окрім того, ухвалені рішення з пакета щодо виконання Угоди про Асоціацію з Євросоюзом. Непоганий результат. Будемо сподіватися, що Парламент буде й далі ухвалювати рішення, які потрібні людям», - сказав Глава Уряду.

Довідково 

У лютому поточного року Глава Уряду спільно з Головою Парламенту представили пакет в 35 законопроектів, направлених на вирішення п’яти основних економічних  завдань – поліпшення ділового клімату, полегшення доступу до фінансування та інвестицій, заохочення інновацій, захист бізнесу, дерегуляція. Так само у лютому Глави Уряду й Парламенту представили Дорожню карту законодавчого забезпечення виконання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом на 2018-2019 рр. Дорожня карта також представляє собою пакет з 57 законопроектів, які стосуються таких сфер, як безпека та оборона, захист інтелектуальної власності, зняття митних перешкод та технічних бар’єрів у торгівлі, санітарні та фітосанітарні заходи, покращення інвестиційного клімату, захист навколишнього середовища тощо.

26.03.2018 - 10:25