Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 68 гостей.

Донецька обласна рада

Повідомити про корупцію та неетичну поведінку службовців

Переглядів: 26253

Особа, яка надає допомогу в запобіганні і протидії корупції (викривач), - особа, яка за наявності обґрунтованого переконання, що інформація є достовірною, повідомляє про порушення вимог цього Закону іншою особою.

Особи, які надають допомогу в запобіганні і протидії корупції, перебувають під захистом держави. За наявності загрози життю, житлу, здоров’ю та майну осіб, які надають допомогу в запобіганні і протидії корупції, або їх близьких осіб, у зв’язку із здійсненим повідомленням про порушення вимог цього Закону, правоохоронними органами до них можуть бути застосовані правові, організаційно-технічні та інші спрямовані на захист від протиправних посягань заходи, передбачені Законом України "Про забезпечення безпеки осіб, які беруть участь у кримінальному судочинстві".

Особа або член її сім’ї не може бути звільнена чи примушена до звільнення, притягнута до дисциплінарної відповідальності чи піддана з боку керівника або роботодавця іншим негативним заходам впливу (переведення, атестація, зміна умов праці, відмова в призначенні на вищу посаду, скорочення заробітної плати тощо) або загрозі таких заходів впливу у зв’язку з повідомленням нею про порушення вимог цього Закону іншою особою.

Повідомлення про порушення вимог Закону може бути як письмовим, так і усним.

Усне повідомлення може надійти через телефонну лінію – уповноваженої особи, телефон для здійснення повідомлень +3 8 (0627) 44-03-43.

Години роботи телефонної лінії – з понеділка по четвер, з 8.00 до 17.15 год., у п’ятницю з 8.00 до 16.00 год.

Усне повідомлення може бути надано викривачем при особистій зустрічі з уповноваженою особою. Таке повідомлення реєструється уповноваженою особою у встановленому порядку.

Письмове повідомлення може надійти:

Поштою – на ім’я головного спеціаліста з питань запобігання та виявлення корупції і взаємодії з правоохоронними органами Бахмутської міської ради, за адресою вул. Миру 44, м. Бахмут, інд. 84500.

Письмове повідомлення також може бути надіслане з використанням мережі Інтернет через електронну скриньку «Повідомити про корупцію», розташовану на офіційному веб-сайті Бахмутської міської ради (електронне повідомлення)

CAPTCHA
Дайте відповідь на це запитання, щоб ми знали що ви людина
1 + 13 =
Розв'яжіть цю просту задачку і введіть відповідь. Наприклад, для 1+3 введіть 4.