Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 105 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Інформація про переможців конкурсу «Український донецький куркуль» у 2017 році

Переглядів: 1117

У 2017 році  в  конкурсі  проектів «Український донецький куркуль» брали участь 7 підприємців з м. Бахмут, з яких 5 стали переможцями  із загальною сумою бюджетного фінансування - 1 415,938 тис. грн. на умовах 50 на 50 обласного і міського бюджетів (по 707,969 тис. грн.).

Першим переможцем програми «Український донецький куркуль» став  проект «Виробництво одягу для дітей і дорослих і реалізація його через Інтернет». Вартість проекту всього - 228,580 тис. грн., вартість фінансової підтримки для реалізації проекту становить - 189,5 тис. грн. (у т.ч. за рахунок місцевого бюджету 94,75 тис. грн.). Реалізація проекту передбачає розширення підприємства по виробництву та ремонту дитячого та дорослого  одягу та  слінгів (для дітей). За кошти фінансової підтримки закуплено швейне обладнання.

У вересні 2017 року переможцем конкурсу став проект «Енергоаудит твоєї  оселі». Вартість проекту всього - 148,697 тис. грн., вартість фінансової підтримки для реалізації проекту становить - 104,088 тис. грн. (у т.ч. за рахунок місцевого бюджету 52,044 тис. грн.). Проект передбачає надання фізичною особою-підприємцем послуги  -  енергоаудит  будівель.  За рахунок фінансової підтримки переможцем конкурсу придбано тепловізор Flir E8 Extra.

У листопаді 2017 року перемогу у конкурсі  отримали  3 проекти:

  • «Сервісний центр з надання послуг: комплексне комп’ютерне обслуговування», яким передбачено створення нового підприємства , що  надає послуги з обслуговування і ремонту комп'ютерної техніки і мереж, створення та підтримки веб-порталів. Вартість проекту - 152,050 тис. грн. Вартість фінансової підтримки для реалізації проекту - 122,350 тис. грн. (у т.ч. за рахунок місцевого бюджету 61,175 тис. грн.). За рахунок отриманих коштів придбано комп’ютерну техніку та обладнання.  
  • «Організація підрозділу 3D друку будівельних конструкцій на базі будівельного  підприємства».  Вартість проекту - 2553,350 тис. грн. Вартість фінансової підтримки для реалізації проекту становить - 500,0 тис. грн. (у т.ч. за рахунок місцевого бюджету 250,0 тис. грн.). Бізнес проектом передбачено придбання 3D принтеру для виготовлення будівельних констуктивів та будівель. На даний час проект знаходиться в стадії реалізації.
  • Перемога бізнес проекту «Виробництво суниці садової  з застосуванням органіки» дозволила створити нове підприємство з вирощування садової суниці та інших ягідних культур. В подальшому підприємство планує вирощувати  екологічно чисту продукцію за європейськими стандартами якості. Вартість проекту - 633,886 тис. грн. Вартість фінансової підтримки для реалізації проекту становить - 500,0 тис. грн. (у т.ч. за рахунок місцевого бюджету 250,0 тис. грн.).