Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 80 гостей.

ExportUA

Рішення виконкому Бахмутської міської ради від 09.02.2022

Переглядів: 374
№ рішення Назва рішення Змінюється рішенням Вносить зміни до рішення Докумети що втратили чинність на підставі цього рішення Втрата чинності
№26 Про підсумки роботи по розгляду звернень громадян у виконкомі Бахмутської міської ради у 2021 році.        
№27 Про виконання плану роботи виконавчих органів Бахмутської міської ради за IV квартал 2021 року.        
№28 Про стан виконання розпоряджень голови Донецької облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації, власних рішень Бахмутської міської ради, її виконкому, розпоряджень міського голови у 2021 році у виконавчих органах Бахмутської міської ради.        
№29 Про внесення змін до складу Міжвідомчої координаційної ради з питань охорони культурної спадщини на території Бахмутської міської територіальної громади.   12.01.2022 № 5    
№30 Про надання фізичній особі згоди на переведення житлових приміщень (квартир) в категорію нежитлові.        
№31 Про безоплатну передачу майна комунальної власності Бахмутської міської територіальної громади.        
№32 Про безоплатну передачу КОМУНАЛЬНОМУ ЗАКЛАДУ КУЛЬТУРИ «БАХМУТСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР КУЛЬТУРИ ТА ДОЗВІЛЛЯ ІМЕНІ ЄВГЕНА МАРТИНОВА» майна комунальної власності Бахмутської міської територіальної громади.        
№33 Про затвердження коефіцієнтів співвідношення кількості безоплатно перевезених і платних пасажирів у загальному обсязі пасажирських перевезень на міському і приміському електротранспорті (тролейбусі) та на міських і приміських автобусних маршрутах загального користування на території Бахмутської міської територіальної громади на 2022 рік.        
№34 Про взяття громадян, які потребують поліпшення житлових умов, на квартирний облік при виконавчому комітеті Бахмутської міської ради.        
№35 Про дозвіл громадянам на зміну договорів найму на жилі приміщення комунальної власності.        
№36 Про надання житлового приміщення з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.        
№37 Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, малолітньому (містить персональні данні про осіб (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації») року народження.        
№38 Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, неповнолітній (містить персональні данні про осіб (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації») року народження.        
№39 Про надання статусу дитини-сироти малолітньому (містить персональні данні про осіб (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації») року народження.        
№40 Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, неповнолітньому (містить персональні данні про осіб (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації») року народження.        
№41 Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, малолітньому (містить персональні данні про осіб (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації») року народження.        
№42 Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, малолітній (містить персональні данні про осіб (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації») року народження.        
№43 Про продовження строку перебування малолітньої дитини (містить персональні данні про осіб (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації») року народження, в сім’ї патронатного вихователя.       18.03.2022 №82
№44 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.