Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 142 гостя.

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту «Про затвердження Правил приймання стічних вод до централізованого водовідведення міста Бахмут»

Переглядів: 614
24.09.2021 - 14:12

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання пропозицій і зауважень від фізичних осіб, юридичних осіб, їх об’єднань повідомляємо про оприлюднення, в установлений чинним законодавством строк, проєкту рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради «Про затвердження Правил приймання стічних вод до системи централізованого водовідведення міста Бахмут» з аналізом регуляторного впливу до проєкту регуляторного акта.

Представлений регуляторний акт розроблений на виконання Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища» від 27.06.1991 № 1264-ХІІ зі змінами, Закону України "Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення" від 10.01.2002 № 2918-ІІІ зі змінами, наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 01.12.2017 № 316 «Про затвердження Правил приймання стічних вод до систем централізованого водовідведення та Порядку визначення розміру плати, що справляється за понаднормативні скиди стічних вод до систем централізованого водовідведення» враховує місцеві особливості приймання і очищення стічних вод споживачів та визначає допустимі концентрації забруднюючих речовин, що можуть скидатися до систем централізованого водовідведення міста.

Комунальне підприємство «БАХМУТ-ВОДА» повідомляє, що 01.10.2021року  на офіційному вебсайті міської ради www.artemrada.gov.ua в розділі «Регуляторна політика» будуть оприлюднені проєкт регуляторного акта «Про затвердження Правил приймання стічних вод до централізованого водовідведення міста Бахмут» та його аналіз регуляторного впливу.

Зауваження та пропозиції за даним регуляторним актом приймаються протягом одного місяця з дня його оприлюднення у письмовому вигляді за адресою: м. Бахмут, вул. Корсунського, 1

Електронна адреса: bahmut-voda@ukr.net

Телефон для довідок (06274) 4-19-94