Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 125 гостей.

Презедент України

На Донеччині легалізована праця майже 5 тис. громадян

Переглядів: 684

За підсумками проведених заходів по легалізації заробітної плати та трудових відносин працівниками органів фіскальної служби Донеччини у 2016 році було залучено до сплати податків і обов'язкових внесків  4,8 тис. осіб.

За результатами проведеної роботи з 3,2 тис. працівниками роботодавці оформили трудові відносини належним чином, із виплаченої їм офіційної зарплати до бюджету перераховано 1,2 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб  та 2 млн. грн. єдиного соціального внеску.

Суб'єктами підприємницької діяльності зареєструвались 537 громадян, які сплатили до бюджету  198,3 тис. грн. податків. Також 1002 громадянина надали декларації про отримані доходи, в результаті надійшло 1,6 млн. гривень.

З метою забезпечення надходжень до місцевих бюджетів за результатом проведення роботи з керівниками підприємств  а також роботи комісій з легалізації і підвищення рівня заробітної плати 388 підприємств підвищили рівень заробітної плати вище за мінімальну, внаслідок чого до бюджету надійшло 644,6 тис. гривень.

Легалізація трудових відносин залишається одним з основних напрямків діяльності ГУ ДФС у Донецькій області. Органами відомства ведеться активна робота з виявлення і припинення використання праці незареєстрованих найманих працівників та виплати заробітної плати у «конвертах».