Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 336 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Оздоровлення та відпочинок дітей шкільного віку (6-18 років) протягом зимових канікул Санаторій - профілакторій «Перемога»

Переглядів: 1912

Лікувально - оздоровчий санаторій «Перемога» знаходитися в місті Миколаєві на березі прісноводого Дніпро - Бугского лиману розташованого на півночі Чорного моря.  По усій території профілакторію розтягнувся ліс, що складається з хвойних дерев, завдяки яким в санаторії дуже чистий і незабутній аромат.

Культурно-розважальна програма для дітей, розроблена та організована досвідченими вожатими та психологом, спрямована на покращення концентрації дитячої уваги і підвищення здатності до навчання, розвиток комунікації дітей в колективі, поліпшення творчих та інтелектуальних навичок дітей. Знайомство «Сніжний ком», майстер класи: «Пишні квіти з креп паперу», «Бойові мистецтва», «Парасолька», «Створення свічок з вощини», «Індійські мандали», «Японські квіти. Кусудами», зустріч з гладіаторами, античні бої, стрілянина з лука, спортивно-творчі рухливі ігри, естафети, командоутворчі ігри, квест «В пошуках загублених скарбів», підготовка до свят, декор інтер’єру, фейсарт, вечірні посиденьки  «Трям - здравствуйте», Зустріч Нового року «У казці Діда Мороза», Вечірнє новорічне шоу, «Різдвяний вертеп», вечори казок, міні спектаклі, вечір із запіканням картоплі на багатті, грінок, фотосесії в фотозоні, дискотеки, екскурсії до музею суднобудівельного заводу «Океан», навігаційну            башту «Маяк», відвідини зоопарку – все це наповнить канікули гостей в оздоровчому таборі с/п «Перемога» незабутніми враженнями.

Крім цього, для дітей розроблені за спеціальною програмою оздоровчі заходи. Оздоровлення в соляній кімнаті штучний мікроклімат якої є унікальним методом лікування і профілактики захворювань хронічного бронхіту, наслідків перенесення пневмонії, бронхіальної астми та для лікування всіх видів алергії і її профілактики, аромотерапія, кисневі пінки, інгаляції, масаж й тренування, лікувальна фізкультура  (приділяється увага сколіозу, плоскостопості), прогулянки в сосновому бору на березі Дніпро-Бузького лиману. Проживання в двомісних кімнатах з усіма зручностями та п`ятиразове калорійне харчування (за необхідності – дієтичне) сприятимуть комфортному відпочинку та оздоровленню дітей у закладі. В закладі функціонує послуга безкоштовної зони Wi-Fi,  працює бібліотека, тренажерний, концертний зали  та зал лікувальної фізкультури.

Для безпечного оздоровлення та відпочинку територія санаторію-профілакторію огороджена, охороняється цілодобово.

Термін оздоровчої зміни 7-10 днів, вартість одного дня 320,00 грн. Дата заїзду  02.01.2017 року.

Подаруйте своїм дітям незабутній організований відпочинок та оздоровлення у санаторії-профілакторії «Перемога».

Довідки за телефонами : (0512) 58-09-89; 067 512 60 33; 050 937 06 94.
Сайт : http://www.fse.gov.ua/fse/control/mik/uk/index .

1234567891011121314151617181933