Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 74 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

При продажу майна посередником у формі № 1 ДФ відображається дохід, який зазначено в договорі купівлі-продажу

Переглядів: 1001

ДФС у підкатегорії 103.25 системи «ЗІР» повідомила: якщо в договорі купівлі-продажу нерухомого/рухомого майна (крім легкових автомобілів, мотоциклів, мопедів) між фізичними особами одночасно вказана договірна ціна об'єкта і його оціночна вартість, нотаріус у ф. № 1ДФ відображає суму доходу, отриманого від продажу об'єкта відповідного майна, яка визначається виходячи із ціни, зазначеної в договорі купівлі-продажу, але не нижче оціночної вартості цих об'єктів.

У разі якщо об'єкт рухомого майна (крім легкових автомобілів, мотоциклів, мопедів) продається за посередництвом юридичної особи, цей посередник у ф. № 1ДФ відображає дохід від такого продажу також виходячи із ціни, зазначеної в договорі купівлі-продажу, але не нижче за оціночну вартість.

У разі продажу платником податку легкового автомобіля, мотоцикла, мопеда нотаріусом/юридичною особою посередником відображається сума доходу платника, зазначена в договорі купівлі-продажу, яка не може бути нижчою або за середньоринкову вартість відповідного транспортного засобу, або за оціночну вартість об'єкта (за вибором платника податку).