Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 75 гостей.

ExportUA

1,2 мільярда гривень еко-податку сплатили підприємства Донеччини за екологічну безпеку регіону

Переглядів: 764

У 2016 році підприємства Донеччини сплатили 1 мільярд 259 мільйонів гривень екологічного податку, що в 3,7 рази перевищує надходження екологічного податку 2015 року. Сплачуючи еко-податок, підприємства частково компенсують негативний вплив на природу різного роду шкідливих та небезпечних факторів, які виникають у процесі ведення господарської діяльності.
Згідно з розподілом коштів на відновлення довкілля у 2016 році місцеві скарбниці отримали понад мільярд гривень від сплати екологічного податку, що є вагомим джерелом фінансування заходів, спрямованих на захист навколишнього середовища та раціональне використання природних ресурсів. До державного бюджету надійшло понад 250 млн гривень.
За підсумками 2016 року середньомісячні надходження екологічного податку до бюджетів від підприємств області склали майже 105 млн гривень.
Вплив сучасного виробництва на природне середовище є неминучим, тому підприємства Донецького регіону, сумлінно дбаючи про екологічну безпеку та збереженні довкілля,  впроваджують у виробничі процеси нові технології, які дозволять мінімізувати вплив забруднюючих речовин на навколишне середовище.