Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 113 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

До уваги отримувачів страхових виплат із числа внутрішньо переміщених осіб

Переглядів: 770
23.06.2018 - 14:38

Бахмутське міське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області повідомляє, що згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 25 квітня 2018 року № 335 внесені зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 8 червня 2016 року № 365 «Деякі питання здійснення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам».

Внесеними змінами передбачено: орган, що здійснює соціальні виплати, на підставі рішення комісії призначає (відновлює) таку соціальну виплату з місяця, в якому надійшла заява внутрішньо переміщеної особи. Суми соціальних виплат, які не виплачені за минулий період, обліковуються в органі, що здійснює соціальні виплати, та виплачуються на умовах окремого порядку, визначеного Кабінетом Міністрів України.  

У Порядку здійснення контролю за проведенням соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам за місцем їх фактичного проживання/перебування, затвердженому зазначеною постановою, визначено, що рішення про припинення соціальних виплат приймаються комісіями або органами, що здійснюють соціальні виплати.

Звертаємо увагу, що з травня поточного року проведення страхових виплат за минулий період внутрішньо переміщеним особам здійснюється з додержанням вимог постанови № 335.

Заборгованість зі страхових виплат буде виплачена потерпілим із числа внутрішньо переміщених осіб, які звертаються до Бахмутського міського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області, після прийняття Кабінетом Міністрів України окремого порядку.