Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

ExportUA

Про переваги подання звітності в електронному вигляді

Переглядів: 508
25.02.2019 - 16:09

Пріоритетним завданням ДФС України на 2019 рік є максимальне впровадження електронних сервісів.

Бахмутське управління Головного управління ДФС у Донецькій області нагадує платникам податків, що подання податкової звітності в електронному вигляді передбачено Податковим кодексом України за умови отримання засобів електронного цифрового підпису у акредитованих центрах сертифікації ключів та укладення з органом державної податкової служби за місцем реєстрації договору про визнання електронних документів.

ДФС запроваджено електронний сервіс «Електронний кабінет», що працює цілодобово, у режимі реального часу на безоплатній основі через мережу Інтернет без встановлення спеціального програмного забезпечення. За детальною інформацією звертайтесь на посилання cabinet.sfs.gov.ua.

Електронним сервісом «Електронний кабінет» можуть скористатися платники податків юридичні та фізичні особи підприємці та громадяни. Зокрема, платники податків отримують:

  • он-лайн доступ до сформованих податкових квітанцій щодо сум нарахованих податкових зобов’язань з податку на нерухоме майно, транспортного податку та плати за землю
  • мають можливість перевірити стан розрахунків з бюджетом, сплатити податки та збори, подати Декларацію про майновий стан та доходи
  • звітність, надіслана до фіскальної служби через мережу Інтернет із застосуванням посилених сертифікатів ключів електронного цифрового підпису, не потребує дублювання на паперових носіях, а також їх зберігання;

Нагадуємо, що в Центрі обслуговування платників Бахмутського управління Головного управління ДФС у Донецькій області забезпечується своєчасне та якісне обслуговування, оперативне реагування на проблемні питання, а також надання допомоги з питань роз’яснень застосування норм Податкового кодексу України.

Центр обслуговування платників Бахмутського управління Головного управління ДФС у Донецькій області знаходиться за адресою: м. Бахмут, вул. Василя Першина, 8, графік роботи: з понеділка по четвер - з 9:00 до 18:00, у п’ятницю – з 9:00 до 16:45, обідня перерва – з 13:00 до 13:45, субота та неділя – вихідні. До Центру обслуговування платників Бахмутської ОДПІ можна звертатись за телефоном (06274) 45986.