Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 108 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Інформація щодо отримання дозволу та погодження лімітів на утворення та розміщення відходів у 2013 році

Переглядів: 3941

Відповідно до підпунктів г) та д) частини 1 пункту 4 Положення про Міністерство екології та природних ресурсів України, затвердженого Указом Президента України від 13.04.2011р. №452/2011, Постанови Кабінету Міністрів України від 03.08.1998р. №1218 «Про затвердження Порядку розроблення, затвердження і перегляду лімітів на утворення та розміщення відходів» із змінами затвердженими Постановою Кабінету Міністрів України від 11.04.2012р. №289 (далі Постанова), функції щодо видачі дозволів на здійснення операцій у сфері поводження з небезпечними відходами та погодження проектів лімітів на утворення та розміщення небезпечних відходів покладено безпосередньо на Міністерство екології та природних ресурсів України.

Власники небезпечних відходів для отримання дозволу на розміщення небезпечних відходів повинні подавати  заяву та пакет документів у відповідності до вимог п.12 Постанови до Мінприроди (03035, м.Київ,35, вул. Урицького, 35).

Небезпечні відходи – це відходи, що мають такі фізичні, хімічні, біологічні чи інші небезпечні властивості, які створюють або можуть створити значну небезпеку для навколишнього природного середовища і здоров'я людини та які потребують спеціальних методів і засобів поводження  з ними.

Перелік небезпечних відходів визначений Розділом А Жовтого переліку, який затверджений Постановою Кабінету Міністрів України від 13 липня 2000 року №1120.

Власники мало безпечних відходів  віднесених до Розділу Б Жовтого переліку та Зеленого переліку ПКМУ від 13 липня 2000р. №1120, у відповідності до Постанови, повинні подати заяви для отримання дозволу на розміщення та погодження лімітів на утворення та розміщення відходів державному адміністратору  дозвільного центру.

Суб’єкти підприємницької діяльності,  в яких утворюються відходи віднесені до Розділу А, Б Жовтого переліку та Зеленого переліку готують у відповідності до п.12 Постанови два пакети документів: один – для отримання дозволу на розміщення небезпечних відходів – надсилають рекомендованим листом або безпосередньо самі передають до Мінприроди; другий – для отримання дозволу на розміщення відходів віднесених до Розділу Б Жовтого переліку та Зеленого переліку – подають державному адміністратору Єдиного дозвільного центру м. Артемівська.

Прийом документів державним адміністратором Єдиного дозвільного центру м. Артемівська здійснюється щодня (крім вихідних та святкових днів) з 8-00 до 17-15 (перерва з 12-00 до 13-00), у п’ятницю з 8-00 до 16-00 за адресою м. Артемівськ, вул. Артема, 44, каб. 105.

Довідки за телефоном  - 440762.