Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 2 користувача та 84 гостя.

Донецька обласна рада

Забезпечення медико-соціальними послугами потерпілих на виробництві в 2021 році

Переглядів: 2226
17.06.2021 - 10:10

Бахмутським міським відділенням управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України здійснюється забезпечення потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання медичними та соціальними послугами відповідно до вимог Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування», які направлені на відновлення здоров’я  потерпілих, усунення наслідків захворювання та травм, зменшення наявних обмежень пересування  та самообслуговування.

            В умовах карантинних обмежень відділ медичних та соціальних послуг Бахмутського міського відділення продовжує надавати потерпілим на виробництві медико-соціальні послуги, а саме:

  • лікування за наслідками нещасного  випадку на виробництві або професійного захворювання,  медичну реабілітацію;
  •  забезпечення лікарськими засобами та виробами медичного призначення;
  • забезпечення санаторно-курортним лікуванням; 
  • забезпечення та фінансування необхідних видів догляду та іншими видами медико- соціальної допомоги, які визначені довідкою МСЕК.

·         забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації;

           Забезпечення медико-соціальними послугами потерпілих  внаслідок нещасних випадків на виробництві здійснюється відповідно до висновку МСЕК за прямими наслідками виробничої травми чи професійного захворювання та фінансується   Фондом у повному обсязі.

           Для забезпечення потерпілих технічними та іншими засобами реабілітації, протезно-ортопедичними  виробами Бахмутське міське відділення співпрацює з ПОГ «ІНВАТЕХ», Харківським державним дослідним протезним підприємством, ТОВ «Світ літньої людини та реабілітації». Для забезпечення лікарським засобами та виробами медичного призначення укладені договори про спільні дії з медичними закладами охорони здоров`я м. Бахмута та Бахмутського району та аптечною мережею ТОВ «Добрі ліки».

           Потерпілі мають право вільного вибору санаторно-курортного закладу відповідно до медичних показань за профілем лікування. Для надання послуг з санаторно-курортного лікування укладаються тристоронні договори з санаторно-курортними закладами України:   Дніпропетровської, Одеської, Запорізької, Закарпатської та інших областей.

           Спеціалісти Бахмутського міського відділення проводять значну роз’яснювальну  

роботу з потерпілими на виробництві щодо реалізації ними права на забезпечення медико-соціальними послугами (проводять особисті прийоми, консультації засобами телекомунікаційного зв`язку тощо).

           За довідками звертатися до відділу медичних та соціальних послуг Бахмутського міського відділення управління ВД ФСС України в Донецькій області за телефоном (0627)44-52-89 або особисто за попереднім записом за адресою: м.Бахмут, вул. Незалежності, 41.

 

 

Бахмутське міське відділення управління
виконавчої дирекції  Фонду соціального
страхування в Донецькій області