Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 128 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Реалізація конституційних прав, свобод людини і громадянина

Переглядів: 935

Реалізація конституційних прав, свобод людини і громадянина посідає чи не найперше місце у системі розвитку демократичної, соціально-правової держави. Конституцією України та Законом України „Про звернення громадян” гарантовано право громадян на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування. Особисте право на звернення забезпечує громадянам можливість відстоювати свої права та законні інтереси, а також відновлювати їх у разі порушення.

Державна фіскальна служба України постійно приділяє увагу зверненням громадян як одному з пріоритетних напрямів роботи, оскільки вважає, що дотримання норм доброчесності є важливим фактором, органічно пов’язаним з місією, на якій ґрунтується діяльність фіскальної служби, спрямованої на зростанні рівня добровільної сплати податків.

Особлива увага при цьому приділяється виконанню та дотриманню статті 40 Конституції України та Закону України від 2 жовтня 1996 року № 393/96-ВР „ Про звернення громадян”.

Одним із важливим напрямів у роботі з громадянами є налагодження діалогу між податківцями та платниками податків шляхом проведення широкомасштабної масово-роз’яснювальної діяльності, спрямованої на зменшення проблемних питань громадян – платників податків, роз’ясненні основних положень Податкового кодексу України.

Для підвищення ефективності та прозорості діяльності Державної фіскальної служби України у мережі Інтернет функціонує веб-сайт ДФС України (www.sfs.gov.ua).

Це офіційне джерело інформування громадськості у мережі Інтернет. За його допомогою громадянам надаються інформаційні та інші послуги, провадиться вивчення громадської думки щодо норм податкового законодавства та діяльності ДФС України.

З усіх питань, які цікавлять громадян, радимо звертатися до Центру обслуговування платників податків Артемівської ОДПІ за адресою: м.Артемівськ. вул.. Комсомольська, 8. Телефон для довідок: 44-59-86.