Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 81 гість.

Школа мистецтв м.Артемівська

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 10.06.2015 №124

Переглядів: 862

Про організацію роботи з попередження дитячої бездоглядності на території Артемівської міської ради

Розглянувши довідку від 14.05.2015 № 01-1435-06 начальника управління молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради Махничевої Л.О. «Про організацію роботи з попередження дитячої бездоглядності на території Артемівської міської ради», згідно з планом роботи виконавчих органів Артемівської міської ради на ІІ квартал 2015 року, затвердженим рішенням виконкому Артемівської міської ради від 11.03.2015 № 55, відповідно до Закону України від 24.01.95 № 20/95-ВР "Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей" із внесеними до нього змінами, Закону України від 26.04.2001 № 2402-ІІІ «Про охорону дитинства» із внесеними до нього змінами, Закону України  від 15.11.2001 № 2789-ІІІ “Про попередження насильства в сім’ї» із внесеними до нього змінами, Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей» в редакції від 21.12.2010 № 2823-VI  із внесеними до нього змінами, Указу  Президента України від 28.01.2000  № 113/2000 “Про додаткові заходи щодо запобігання дитячій бездоглядності” із внесеними до нього змінами, керуючись ст.ст. 32, 34, 38, 52  Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР "Про місцеве самоврядування в Україні" із внесеними до нього змінами, виконком Артемівської  міської ради

В И Р І Ш И В :

1. Довідку  начальника управління молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради Махничевої Л.О. «Про організацію роботи з попередження дитячої бездоглядності на території Артемівської міської ради» прийняти до відома.

2. Управлінню молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради  (Махничева) продовжити   роботу   щодо соціального захисту дітей, профілактики безпритульності, бродяжництва, жебракування серед дітей на території Артемівської міської ради.

3. Рекомендувати  виконкомам Часовоярської (Опанасенко) і Соледарської   (Товстокоренко) міських рад розглянути на засіданнях виконкомів питання щодо організації роботи з попередження дитячої бездоглядності на території  міст Часів Яр та Соледар.

4. Запропонувати Артемівському МВ (з обслуговування м. Артемівськ та Артемівського району) ГУМВС України в Донецькій області (Чернишев) активізувати проведення спільних заходів із службою у справах дітей управління молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради щодо профілактичної роботи з неблагополучними сім’ями на території Артемівської міської ради з метою виявлення фактів неналежного виконання батьками обов’язків щодо виховання дітей, насильства та жорстокого поводження з дітьми.

5. Артемівському міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (Хворастухіна):

5.1. Забезпечити якісний  соціальний супровід сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, вжити дієвих заходів щодо недопущення фактів здійснення дистанційного соціального супроводу.

5.2. Забезпечити якісний соціальний супровід дітей, які перебувають під опікою/піклуванням громадян, прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу.

6. Зняти з контролю рішення виконкому Артемівської міської ради від 11.06.2014 № 146 «Про організацію роботи з попередження дитячої бездоглядності на території Артемівської міської ради», як виконане в цілому.

7. Організаційне виконання рішення покласти на управління молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради (Махничева), Артемівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (Хворастухіна).

8. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Куліш Т.А.

 

 

Перший заступник міського голови                                  Т.М. Савченко

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 10.06.2015 №124 9.39 KB