Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 125 гостей.

Рішення Бахмутської міської ради від 27.06.2017 №6/102-1920

Переглядів: 606

Про безоплатну передачу майна комунальної власності територіальної громади м.Бахмута

Розглянувши службову записку від 13.06.2017 № 01-3010-06  начальника Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради Отюніної Н.С. щодо безоплатної передачі майна комунальної власності територіальної громади м.Бахмута, керуючись ст.ст. 26, 60 Закону України  від 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Цивільним кодексом України від 16.01.2003 № 435-IV із внесеними до нього змінами,  Господарським кодексом України від 16.01.2003 № 436-ІV із внесеними до нього змінами,  Порядком приймання-передачі майна комунальної власності територіальної громади м. Бахмута, затвердженого рішенням Бахмутської міської ради від 26.04.2017 № 6/100-1852, Бахмутська міська рада

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Передати  безоплатно майно комунальної власності територіальної громади м.Бахмута згідно переліку (додається) від комунального закладу охорони здоров'я «Міська лікарня № 2 м. Бахмута» до Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради.
  2. Встановити, що майно комунальної власності територіальної громади м. Бахмута, що визначене у додатку до цього рішення, закріплюється за Управлінням праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради на праві оперативного управління.
  3. Голові комісії з реорганізації юридичної особи комунального закладу охорони здоров'я «Міська лікарня № 2 м. Бахмута» Лисенко К.І., Управлінню праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради (Сподіна) оформити  відповідно до діючого законодавства акт приймання - передачі майна комунальної власності територіальної громади м. Бахмута, визначеного у додатку до цього рішення в  місячний термін та надати його на затвердження міському голові та до Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради.
  4. Організаційне виконання рішення покласти на голову комісії з реорганізації юридичної особи комунального закладу охорони здоров'я «Міська лікарня № 2 м. Бахмута» Лисенка К.І., Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради (Сподіна), Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна), Управління охорони здоров'я Бахмутської  міської ради (Миронова).
  5. Котроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), з питань соціального захисту населення і охорони здоров'я (Красножон), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

 

Секретар Бахмутської міської  ради                                            С.І.КІЩЕНКО

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 27.06.2017 №6/102-1920
Про безоплатну передачу майна комунальної власності територіальної громади м.Бахмута
22.02 KB