Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 121 гість.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 14.08.2019 №206

Переглядів: 484

Про затвердження висновку служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради про підтвердження місця проживання дитини містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, для її тимчасового виїзду за межі України

Розглянувши висновок від 24.07.2019 про підтвердження місця проживання дитини містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, для її тимчасового виїзду за межі України, заяву матері містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) (далі – заявник), документи, передбачені пунктом 721 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 р. № 866 “Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», із внесеними до нього змінами, (Офіційний вісник України, 2008 р., № 76, ст. 2561), та інші документи, зібрані службою у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради встановлено, що дитина, зареєстрована за адресою: м. Бахмут, містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  проживає разом з заявником за адресою: м.  Бахмут, містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)).

Ураховуючи викладене, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, частиною другою статті 19, частиною п’ятою  статті 157  Сімейного кодексу України від 10.01.2002 № 2947-ІІІ, із внесеними до нього змінами, пунктом 721 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 р. № 866, із внесеними до нього змінами,  відповідно до протоколу № 7 від 30.07.2019 р. засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі Бахмутської міської ради, беручи до уваги відсутність інформації про наявність рішення суду про визначення місця проживання дитини з іншим із батьків або відкриття провадження у справі щодо визначення місця проживання дитини, виконком Бахмутської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Затвердити висновок служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради  про підтвердження місця проживання дитини містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, разом з містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), для її тимчасового виїзду за межі України (додається).
  2. Попередити містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) про необхідність інформування служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради про повернення дитини в Україну протягом місяця з дня в’їзду в Україну та про відповідальність, передбачену частиною сьомою статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення за умисне порушення встановленого законом обмеження щодо строку перебування дитини за межами України.
  3. Встановити, що це рішення набирає законної сили протягом десяти робочих днів з дня його прийняття, якщо протягом цього строку його не буде оскаржено.  
  4. Це рішення пред’являється під час перетинання державного кордону України та діє протягом одного року з дня набрання ним законної сили.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Точену В.В.

Міський голова                                                  О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 14.08.2019 №206
Про затвердження висновку служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради про підтвердження місця проживання дитини містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, для її тимчасового виїзду за межі України
16.38 KB