Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 89 гостей.

Презедент України

Рішення Бахмутської міської ради від 26.02.2020 №6/140-2941

Переглядів: 409
сессия : 

Про затвердження повноважень Органу відчуження, Організатора аукціону об’єктів права комунальної власності Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади

Заслухавши інформацію начальника Управління муніципального    розвитку   Бахмутської   міської   ради Отюніної  Н.С. від 08.01.2020 № 01-0059-06  «Про затвердження повноважень Органу відчуження, Організатора аукціону об’єктів права комунальної власності  Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади», відповідно до Порядку відчуження об'єктів державної власності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 06.06.2007  № 803, в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 23.10.2019 № 884, керуючись ст. ст. 26, 59, 60,73 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Бахмутська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Повноваження Органу відчуження та Організатора аукціону об’єктів права комунальної власності Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади (додається).
  2. Визначити що:
    1. Відчуження  об’єктів права комунальної власності Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади, які відповідно до законодавства визнаються основними фондами (засобами) (далі - комунальне майно) здійснюється шляхом його продажу на електронних аукціонах в електронній торговій системі.
    2. Органом відчуження   комунального майна є підприємства, установи, заклади, організації, яким передано комунальне майно та закріплене за ними на праві оперативного управління або господарського відання
    3. Суб'єктом управління є виконавчі органи Бахмутської міської ради у сфері управління яких знаходяться підприємства, установи, заклади, організації, засновником яких є Бахмутська міська рада (далі-суб'єкти управління).
    4. Організатором аукціону комунального майна є:
      • Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради – щодо нерухомого комунального майна (далі-Управління);
      • Органи відчуження, суб'єкти управління – щодо іншого комунального майна, яким воно передано та закріплене за ними на праві оперативного управління або господарського відання крім нерухомого.
    5. Кошти від продажу:
      1. Нерухомого  комунального майна перераховуються покупцем на казначейський рахунок Управління, як Організатора аукціону відчуження нерухомого комунального майна.
      2. Управління перераховує до загального фонду бюджету Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади кошти, одержані від продажу нерухомого  комунального майна, за вирахуванням балансової (залишкової) вартості такого комунального майна, яка перераховується на банківський рахунок Органу відчуження, за яким комунальне майно закріплене на праві оперативного управління або господарського відання.
      3. Кошти, одержані від відчуження іншого комунального майна, у разі наявності в Органі відчуження заборгованості з виплати заробітної плати, насамперед спрямовуються на погашення такої заборгованості та заборгованості за податками і зборами (обов’язковими платежами) до бюджетів та державних цільових фондів, пов’язаних із заробітною платою, інших податків і зборів, а також на інші цілі відповідно  до фінансового плану.
  3. Організаційне забезпечення виконання рішення покласти виконавчі органи Бахмутської міської ради, підприємства, установи, заклади, організації, яким передано комунальне майно та закріплене за ними на праві оперативного управління або господарського відання, заступників міського голови Стрющенка О.В., Точену В.В., першого заступника міського голови  Савченко Т.М.
  4. Координаційне забезпечення виконання  рішення  покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), секретаря Бахмутської міської ради  Кіщенко С.І.

Міський голова                                                   О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 26.02.2020 №6/140-2941
Про затвердження повноважень Органу відчуження, Організатора аукціону об’єктів права комунальної власності Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади
27.82 KB