Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 113 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Рішення Бахмутської міської ради від 21.04.2020 №6/141-2984

Переглядів: 1011
сессия : 

Про особливості розміщення тимчасових споруд з метою провадження підприємницької діяльності на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади

Заслухавши інформацію начальника Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради Отюніної Н.С. від 25.02.2020 № 01-0308-08 (вх. № 01-1210-06 від 25.02.2020) «Про особливості розміщення тимчасових споруд з метою провадження підприємницької діяльності на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади», враховуючи  закони України: «Про благоустрій населених пунктів», «Про регулювання містобудівної діяльності», наказ Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 № 244 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності», керуючись ст.ст. 25, 26, 59, 73 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Бахмутська міська рада

В И Р І Ш И Л А :

  1. Визначити, що на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади розміщення тимчасових споруд з метою провадження підприємницької діяльності з правом тимчасового користування окремими елементами благоустрою комунальної власності Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади здійснюється на договірній основі.
  2. Уповноважити Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна) на укладання із власниками тимчасових споруд з метою провадження підприємницької діяльності та здійснення заходів пов’язаних із укладанням договорів на право тимчасового користування окремими елементами благоустрою  комунальної власності Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади.
  3. Затвердити Механізм оформлення права тимчасового користування окремими елементами благоустрою  комунальної власності Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади для розміщення тимчасових споруд з метою провадження підприємницької діяльності, додається.
  4. Управлінню муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна) в термін до 01.06.2020 провести роботу з власниками тимчасових споруд з метою провадження підприємницької діяльності, які були розташовані на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади до прийняття цього рішення щодо оформлення ними права тимчасового користування окремими елементами благоустрою  комунальної власності Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади.
  5. Встановити, що дане рішення набирає чинності 01.05.2020 року та є обов’язковим для виконання на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади.
  6. Управлінню муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна) оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації та шляхом розміщення на офіційному вебсайті  Бахмутської міської ради.
  7. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна),  заступника міського голови Стрющенка О.В.
  8. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію Бахмутської міської ради з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту і зв’язку (Северінов), секретаря Бахмутської міської ради   Кіщенко С.І.

Міський голова                                                                    О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 21.04.2020 №6/141-2984
Про особливості розміщення тимчасових споруд з метою провадження підприємницької діяльності на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади
38.73 KB